חתול שחוזר לביתו הקודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול שחוזר לביתו הקודם
    סיון
    06/05/2008

שלום
    יש לי שני חתולים בני 7 וחצי.לפני כחודש עברנו דירה,לדירה שנמצאת במרחק 5 דקות הליכה מהדירה הקודמת.שני החתולים מרגישים בבית,אך הזכר מוצא את דרכו לאזור הדירה הישנה,בה גרנו כ 6 שנים,מספר פעמים בשבוע.
    אציין כי החתול מסורס ותמיד היתה לו גישה אל מחוץ לבית.
    הוא נוהג לצאת בלילה כשיש פחות תנועה ומעביר את היום מחוץ לדירה הקודמת,עד שאני נשברת ובאה לאסוף אותו עם כלוב.
    החתול מקבל אוכל מיוחד כיוון שעבר חסימת דרכי שתן לפני שלוש שנים וחשוב לי שיהיה בבית ,יאכל וישתה מים נקיים.
    איך אפשר להפטר מההרגל בלי לסגור אותו בבית החדש?(מדובר בחתול שיהיה מאוד מסכן אם יהיה סגור בבית)
    תודה מראש
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול שחוזר לביתו הקודם

הוספת תגובה

• חתול בבית חדש

ד''ר נורית פרנקל
    09/05/2008

האם האנשים אשר גרים בבית הישן מאכילים את החתול שלך? אם את לא ניגשת לקחת אותו האם הוא חוזר הביתה לבית החדש לבד? חתולים באמת הרבה פעמים נקשרים למקום ולוקח להם זמן להסתגל לבית החדש. אני מבינה כי להשאיר אותו בבית יהיה מאוד קשה בשבילו ובשבילכם. כדאי קודם כל לראות אם האנשים בבית החדש מאכילים אותו ואם כן לבקש מהם שיפסיקו כך שתמיד יחזור אליך הביתה לאכול. בנוסף אתם יכולים לנסות להשאירו בבית לתקופה קצרה של כמה שבועות ולראות אם זה עוזר לגרום לו לשכוח מבהית הישן ולהתרגל יותר לבית ולסביבה החדשה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו