מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורת פקינזשרית10/05/2008
ב - 14.04 רכשתי גורת פקינז בת חודשיים מחנות רשמית. יום לאחר מכן הגורה אושפזה אצל וטרינר החנות כשהיא אפטית, לא אוכלת ולא שותה. היא קבלה סוכרים והתאוששה. מאז היא אושפזה פעמיים ללא תאבון. בכל פעם הוסבר לי כי ברגע שאני עוזבת היא משתוללת, אוכלת ופשוט חוזרת לעצמה (הבדיחה היתה כי אולי לנו יש אנרגיות שליליות עליה).
בפעם האחרונה ששחררנו אותה ביום שישי 02.05 , לאחר שקבלה חיסון ראשון ותילוע, נראה היה שהכל בסדר. היא שקלה 1.3 ק"ג. (האם זה מעט לגילה?) היא אוכלת רק מזון לגורים PRO PLAN
במהלך השבוע האחרון היא לא אוכלת הרבה, מעט גרגרים בכל פעם, ורק כשאנו נמצאים לידה. לשתות היא כמעט ולא שותה (אני נותנת לה לפעמים מזרק עם מים) אך מיום רביעי ראינו שינוי בצבע השתן שלה. מעט אדמדם, והיא מנסה לתת שתן מס' רב של פעמים ובכל פעם רק טיפה אחת.
אבקש לדעת מה בנוגע לחוסר התאבון האם זה מראה על בעיה מולדת? ומה בנוגע לדם בשתן?
אבקש לקבל ממך תשובה בהקדם! אנחנו מיואשים לא הצלחנו להנות ממנה מהיום הראשון שהיא אצלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורה
ד''ר סמדר טל14/05/2008ראשית אני מקווה שהגורה מרגישה קצת יותר טוב. האם הוטרינר עשה לה בדיקות כלשהן במהלך הזמן שהיתה אצלו? האם את יודעת אם היו גורים נוספים בשגר ואיך היא היתה (מבחינת גודל) לעומת שאר הגורים? איך היא מבחינת מצב רוח? האם היא עדין אפטית? לגבי האכילה כדאי לנסות להציע לה מזון רטוב של גורים ולראות אם את זה היא אוכלת יותר בתאבון, אם כן תנסי לערבב לה את זה עם המזון היבש. לגבי השתן- השתן שלה לא אמור להיות בצבע אדמדם אלא בצבע צהבהב. אם נראה שהיא לא משתפרת בבית ושהשתן האדום ממשיך כדאי לקחת אותה חזרה לבדיקה וטרינרית. בהתאם לבדיקה הגופנית יחליט הוטרינר האם יש צורך לבצע בדיקות שתן או דם.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)