גורת פקינז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גורת פקינז
    שרית
    10/05/2008

ב - 14.04 רכשתי גורת פקינז בת חודשיים מחנות רשמית. יום לאחר מכן הגורה אושפזה אצל וטרינר החנות כשהיא אפטית, לא אוכלת ולא שותה. היא קבלה סוכרים והתאוששה. מאז היא אושפזה פעמיים ללא תאבון. בכל פעם הוסבר לי כי ברגע שאני עוזבת היא משתוללת, אוכלת ופשוט חוזרת לעצמה (הבדיחה היתה כי אולי לנו יש אנרגיות שליליות עליה).
    בפעם האחרונה ששחררנו אותה ביום שישי 02.05 , לאחר שקבלה חיסון ראשון ותילוע, נראה היה שהכל בסדר. היא שקלה 1.3 ק"ג. (האם זה מעט לגילה?) היא אוכלת רק מזון לגורים PRO PLAN
    במהלך השבוע האחרון היא לא אוכלת הרבה, מעט גרגרים בכל פעם, ורק כשאנו נמצאים לידה. לשתות היא כמעט ולא שותה (אני נותנת לה לפעמים מזרק עם מים) אך מיום רביעי ראינו שינוי בצבע השתן שלה. מעט אדמדם, והיא מנסה לתת שתן מס' רב של פעמים ובכל פעם רק טיפה אחת.

אבקש לדעת מה בנוגע לחוסר התאבון האם זה מראה על בעיה מולדת? ומה בנוגע לדם בשתן?

אבקש לקבל ממך תשובה בהקדם! אנחנו מיואשים לא הצלחנו להנות ממנה מהיום הראשון שהיא אצלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גורת פקינז

הוספת תגובה

• גורה

ד''ר סמדר טל
    14/05/2008

ראשית אני מקווה שהגורה מרגישה קצת יותר טוב. האם הוטרינר עשה לה בדיקות כלשהן במהלך הזמן שהיתה אצלו? האם את יודעת אם היו גורים נוספים בשגר ואיך היא היתה (מבחינת גודל) לעומת שאר הגורים? איך היא מבחינת מצב רוח? האם היא עדין אפטית? לגבי האכילה כדאי לנסות להציע לה מזון רטוב של גורים ולראות אם את זה היא אוכלת יותר בתאבון, אם כן תנסי לערבב לה את זה עם המזון היבש. לגבי השתן- השתן שלה לא אמור להיות בצבע אדמדם אלא בצבע צהבהב. אם נראה שהיא לא משתפרת בבית ושהשתן האדום ממשיך כדאי לקחת אותה חזרה לבדיקה וטרינרית. בהתאם לבדיקה הגופנית יחליט הוטרינר האם יש צורך לבצע בדיקות שתן או דם.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו