אי ספיקת כליות בכלבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת כליות בכלבים
    רווית
    11/05/2008

אני מודה לך על התמיכה,.
    כלבי מרגיש הרבהיותר טוב, אינו מקיא, מצב רוחו טוב והוא פעיל. הוא כבר לא שותה כמויות מים רבות והשתן שלו לא מרובה. מקווה שזה מבשר טובות... אני מתכוונת לקחת אותו לבדיקת דם נוספת בעוד מס' ימים.
    ובהקשר לשאלותיך: הוטרינר ביצע לו צילום רנטגן שלדבריו - תקין. בדיקות הדם הראו על: BUN 149.9 , AML:1859 , PHOS: 12.6 והמוגלובין : 8.4. שאר הבדיקות תקינות לדבריו.
    רציתי לשאולבהקשר של ההמוגלובין האם הוא צריך לקבל טיפול? (שמעתי שקיימת זריקת אריטרופויטין) או שההמוגלובין יעלה בעקבות השינוי התזונתי.
    ושאלה נוספת: בעקבות המחלה הוטרינר המליץ שלא לתת לכלב זריקה משולשת אותה הוא היה אמור לקבל. האם יש קשר? ולא יהיה ניתן לתת לו חיסונים יותר?
    מודה על תשובותיך מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקת כליות בכלבים

הוספת תגובה

• כליות

ד''ר נורית פרנקל
    23/05/2008

זריקות אריתרופואטין מומלצות במקרים בהם ישנה אנמיה חריפה בעקבות הכשל כליות, לצורך כך יש לדעת את כל תוצאות בדיקות הדם. לגבי שאר המדדים יש לראות מה הערכים שלהם בבדיקת הדם החוזרת ולפי זה להחליט האם יש צורך בטיפול תרופתי נוסף. בכל מקרה מומלץ לעבור למזון לחולי כליות. לגבי זריקת המשושה השנתית זה תלוי במצבו של הכלב. כרגע, כשהוא נמצא במשבר הייתי ממתינה עם זה על מנת שמצבו יתייצב קצת קודם.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו