לימודי סיעוד רפואי וטרינרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי סיעוד רפואי וטרינרי
    שרון
    24/06/2008

שלום רציתי לדעת אם התעודה שמקבלים ממכון מגיד שזה לימודים של סיעוד רפואי וטרינרי שלומדים בקמפוס ברחובות ובבית חולים הוטרינרי בבית דגן?והאם יש עבודה בתחום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימודי סיעוד וטרינרי

ד''ר נורית פרנקל
    25/06/2008

כן, התעודה של מכון מגיד, זה מהלימודים אשר עוברים בבית דגן. לגבי עבודה בתחום, תמיד מחפשים אסיסטנטיות /ים מקצועיות לצורך עבודה במרפאות וטרינריות ואני מאמינה שככל שיש לך יותר ידע בתחום הסיכויים שלך למצוא עבודה הם טובים יותר. אם את מעונינת במידע לגבי הקורס אני ממליצה לדבר עם המזכירות ברחובות או בבית דגן ואם אפשר אף לדבר עם אנשים אשר סיימו את הקורס ויוכלו להמליץ לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה

מיכל
    14/08/2009

האם יש עבודה בתחום? איפה? מה לגבי השכר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה

ד''ר קרן פרץ
    19/08/2009

אם את מעונינת במידע לגבי הקורס אני ממליצה לדבר עם המזכירות ברחובות או בבית דגן ורצוי גם עם אנשים אשר סיימו את הקורס ויוכלו להמליץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו