מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרציות והמון...אסף ארץ קדושה30/06/2008
שלום אני אסף ויש לי כלב לברדור, גולדן וזאב לבן (לא בטוחים). לפני יומיים בערך מצאתי המון (בסביבות 20 ומשהו) קרציות בחדר שלי בו הכלב שלי ישן במשך כמה חודשים עד לפני שבוע בערך, לפני שבוע הוצאתי אותו מהחדר והוא ישן כרגע מחוץ לחדרי אבל עדיין בבית וכמו שאמרתי מצאתי המון קרציות לפני יומיים, היום חזרתי הביתה בלילה ושוב מצאתי בסביבות 15 קרציות בחדר שלי, אני לא יודע מה לעשות ואיך אני עוצר את זה... אם אפשר תשובה איך לטפל בקרציות בחדרי וגם איך אני מונע מהקרציות להיות על הכלב שלי? בתודה, אסף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרציות
ד''ר נורית פרנקל05/07/2008האם הכלב מטופל נגד פרעושים וקרציות באופן שיגרתי? האם ראית על הכלב קרציות. קרציות הינן מאוד מסוכנות לכלבים ועלולות להעביר מחלה בשם ארכליכיה (קדחת קרציות). בשלב ראשון מומלץ לטפל בכלב כנגד טפילים חיצוניים. ישנם קולרים נגד קרציות , אך יש לשים לב בן כמה הכלב כי הקולרים הללו אסורים בגיל צעיר. הקולר לרוב מחזיק מספר חודשים ומומלץ שלא יהיה במגע עם מים. ישנם הרבה סוגים וחברות ואני ממליצה לך להתייעץ עם וטרינר לגבי מוצרים מומלצים. ישנם גם אמפולות אשר שמים פעם בחודש אשר יעילים כנגד פרעושים וקרציותגם יחד.
לגבי הקרציותבחדר שלך,אםהקרציות שם ללא קשר לנוכחותו של הכלב יתכן ויש צורך לעשות הדברה בבית. מומלץ לעשות זאת עם חברה מומלצת. חשובלציין בפניהם כי יש לכם בעלי חיים בבית. יש להרחיק את הכלב מהבית למשך היום (רצוי כמה שיותר זמן) ןלשטוף את הבית לפני שמחזירים את הכלב הביתה וזאת מאחר וכלבים רביםרגישיםלחומרים אלו.
בנוסף מאחר ומדובר פה בכמויות מאוד גדולות של קרציות אני ממליצה לקחת את הכלב לוטרינר ולבצע בדיקת דם על מנת לראות אם יש חשד לקדחת קרציות. אם ישנו חשד למחלה יש לטפל בהתאם.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)