מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטירת כלבהיפית15/07/2008
הכלבה שלנו סבלה לאחרונה מבעיות לבביות וקיבלה טיפול תרופתי קבוע. היום אחר הצהריים, כמה דקות לפני שיצאנו מהבית, הוצאנו אותה לעשיית צרכים. היא מעט התנשפה אחר כך מההתרוצצות בחוץ (בתקופה האחרונה זה קרה לה תמיד לאחר כל יציאה שלה החוצה ). השארנו אותה בבית ויצאנו לעניינינו. כשחזרנו כעבור כ- 4 שעות מצאנו אותה ללא רוח חיים. עניין אותנו מתי ואיך זה קרה ועלתה בראשי מחשבה, בעקבותיה יש לי שאלה: האם לאחר כל אירוע של מוות, ובעקבותיו הרפיון הטבעי של השרירים, הכלבים מטילים שתן מאחר ששריר הסוגר לא פעיל עוד? לא מצאנו שאריות שתן בסביבת הכלבה כשנכנסנו הביתה. האם ניתן ללמוד מזה שהיא מתה סמוך מאוד לזמן שבו עזבנו את הבית, מאחר שכמו שציינתי היא הטילה שתן מחוץ לבית כשהוצאנו אותה , והשלפוחית עוד לא הספיקה להתמלא? אם נדע שזה קרה מיד לאחר שיצאנו אז אולי ניתן להסיק מכך שהסיבה למותה היתה שהיא לא הצליחה לחזור לנשימה רגילה לאחר שחזרה מהטיול בחוץ, נשארה ללא אויר ולכן לא החזיקה מעמד. אציין רק שבמשך כל היום היא התנהגה רגיל, לא נראתה חלשה במיוחד, אפילו נבחה וכשכשה בזנב. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטירת כלבה
ד''ר נורית פרנקל24/07/2008לצערי, אין לי איך לומר לכם ממה הכלבה נפטרה. מאחר וציינת שהיא היתה חולה במחלת לב יתכן והיה לכך קשר. לא ניתן לדעת על סמך הסימנים שתיארת איך ומתי זה קרה. יש לשמוח שלא נראה שסבלה במהלך היום והתנהגה כהרגלה, חשוב לזכור אותה כפי שהיתה ולא כפי שנמצאה. צר לי על האובדן שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטירת כלבה - שאלת הבהרה
יפית24/07/2008אני מודה לך על התייחסותך לפנייתי. מעבר למה שציינת בתשובתך, האם רק תוכלי להוסיף ולענות לי על שאלתי: האם לאחר כל אירוע של מוות, ובעקבותיו הרפיון הטבעי של השרירים, הכלבים מטילים שתן מאחר ששריר הסוגר לא פעיל עוד? יכול להיות שזה יעזור לנו כפי שציינתי בתיאור השעות האחרונות לחייה להבין את מהלך הנסיבות לפטירתה, לפי חישובי הזמנים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)