טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כשעה מצאתי חתול בערך כבן שלושה חודשים, נראה כי רגלו האחורית שבורה מזה זמן (אני מניחה) כיוון שהוא לא מעיד על כאבים כשנוגעים בו. הוא לא נראה רזה,אלא יחסית מלא. עוד דבר שהטריד אותי חוץ מרגלו זה הפרווה שלו על גבו, גבו מקריח וישנם פצעים קטנים בקרחות, נגעתי באזור החולה והאזור חם יותר משאר חלקי גופו. אני לא יכולה לקחת אותו הביתה לצערי ולא יכולה לקחת אותו לוטרינר בנתיים, אך אשמח לעזור לו בתנאים האלה , כל דבר שתוכלי להציע לי כדי לשמור על בריאותו היחסית יתקבל,,,
תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם ראית עליו פרעושים? הקרחות בגב יכולות לנבוע מטפילי עור, תזונה לא מאוזנת , קרבות עם חתולים אחרים וכדומה. טוב שהחתול נראה במצב יחסית סביר ושאין לו כאבים למיטב ידיעתך. אם אינך יכולה לקחת אותו לטיפול רפואי אצל וטרינר אך את כן מעונינת לתת לו טיפול מינימלי אני ממליצה להאכיל אותו עם מזון גורים, רצוי מאיכות טובה. כדאילעשות לו טיפול נגד פרעושים וטיפול נגד תולעים. לדאוג שתהיה לו סביבה יבשה וחמימה לשהות בה. לגבי הטיפול ברגל ובעור נקווה שזה לא יחמיר ללא טיפול רפואי. בהצלחה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר