בבקשה עזרה החתול שלי לא מצליח לאכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה החתול שלי לא מצליח לאכל
    אריאל
    07/09/2008

הבאתי חתול קטן מהרחוב,ויש לי חתול בבית נקי ובריא שבחיים לא היה ברחוב.. הבאתי חתול קטן מהרחוב,והוא נראה בריא לגמרה. לפני כמה ימים שני החתולים שיחקו ביחד..ונשכו אחד את השני בפה והחתול הקטן מהרחוב עשה לחתול שלי מין פצע על כל האף והשפתיים והוא פשוט לא אוכל מאז ויורד לו המון ריר כל הזמן...והוא נראה מדוכא. מה אני אמורה לעשות? איך לטפל בו? אני חייבת עזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיים באכילה

ד''ר סמדר טל
    17/09/2008

לפי התיאור של נשמע שהחתול שלך אכן לא מרגיש טוב. כדאי לקחת אותו בהקדם לבדיקה אצל וטרינר על מנת שיוכל לראות את הפצעים הנ"ל ולראות האם נראה שהם אלו שגורמים לתחושה הרעה של חתולך. לפעמים חתולים גם עלולים להיות חסרי מצב רוח כאשר נכנס חתול חדש שאינם מכירים לבית שלהם. חשוב לבדוק האם מדובר בבעיה רפואית והאם יש צורך בטיפול תרופתי. מאוד חשוב שהחתול שלך יאכל וישתה ולכן יש לעודד אכילה על יד מזון רטוב מקופסאות שימורים, אולי זה יהיה לו יותר קל לאכול מאשר מזון יבש. בכל מקרה כדאי לקחת אותו לוטרינר בהקדם, בנוסף כדאי לקחת גם את החתול הקטן לבדיקה על מנת לוודא שגם הוא לא מראה סימני מחלה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו