גור חתולים חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור חתולים חולה
    נ
    21/09/2008

שלום רב יש לי גור חתולים ניראה כבן חודש עד לפני יומיים היה במצב תקין (פעיל, אוכל,מילל) הגור היה מלא פרעושים לכן ביקשתי משכן שישים עליו חומר נגד הגור היום גורר את שתי רגליו האחוריות רועד וכן מסרב לאכול הן מצלחת והן מבקבוק כמו כן יש לו הפרשות מהתוסיק שקופות מימיותוהוא שוכב מידי פעם זז האם זה סימו הרעלה? או מחלה של חתולים? האם יש סיכוי הישרדות איזה סוג טיפול מומלץ מבלי לגשת לוטרינר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור חתולים חולה

הוספת תגובה

• גור חתולים חולה

ד''ר קרן פרץ
    29/09/2008

קשה לי לומר לך מה יש לחתול מבלי לבדוק אותו. ראשית יש לברר עם השכן באיזה חומר הוא טיפל בחתולים נגד פרעושים. האם מדובר בתרסיס? אמפולות? האם החומר מיועד לגורי חתולים? אם ישנו חשש שהסימנים הם בעקבות הטיפול נגד פרעושים הניתן לנסות לשטוף בעדינות את החתול , חשוב מאוד ליבש אותו היטב אחר כך. עם זאת, יתכן ובכלל אין קשר לחומר נגד פרעושים ויתכן כי החתול סובל ממחלה אחרת.
    לפי מה שאת מתארת נשמע שמצבו של הגור לא טוב ואפילו מסוכן. גורים שלא אוכלים עלולים להתדרדר מאוד מהר וזה עלול להיות מצב מסכן חיים. אני ממליצה לך לקחת את הגור לוטרינר בהקדם האפשרי. לאחר בדיקה הוטרינר יוכל להציע את הטיפול הטוב ביותר עבור הגור.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו