חתול בוגר חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול בוגר חולה
    ריטה
    26/09/2008

שלום לכן, השאלה שלי לגבי חתול רחוב בוגר, אחד מחתולי הרחוב שאני מאכילה בשכונתי נראה כי נפצע באזור הפה או הסנטר אני לא יכולה להבחין כיוון שמדובר בחתול פראי, לא נגיש, לאחרונה הפסיק לאכול , נראה שקשה לו לפתוח את הפה, אני מאד רוצה שיאכל, איך אוכל לטפל בו ?? אשמח לכל עצה אפשרית, תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול בוגר חולה

הוספת תגובה

• חתול רחוב חולה

ד''ר קרן פרץ
    29/09/2008

האם ראית סימן לפציעה באזור הפה או שמא הוא הפסיק לאכול ולכן את מניחה שיש לו בעיה בפה?
    חתולי רחוב רבים סובלים מבעיות חניכיים ושיניים ללא קשר לפציעות בפה. אם אין לך אפשרות לתפוס אותו ניתן לנסות ליצור קשר עם לוכד חתולים שיכול לעזור ללכוד אותו ולקחת אותו לוטרינר לצורך בדיקה. אם אין לך אפשרות להביא לוכד חתולים ניתן לנסות טיפול אנטיביוטי אך אם החתול לא אוכל והוא אינו נגיש לא נראה לי שתצליחי לתת לו אנטיביוטיקה. כמו כן,יתכן בכלל שמומלץ טיפול מסוג אחר. לכן, אני חושבת שהדרך הכי טובה לעזור לו היא בעזרתו של לוכד חתולים, בדיקה אצל וטרינר תחת טישטוש ומתן טיפול הולם בהתחשב במצבו ובהיותו חתול רחוב.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו