חתול מסרב לאכול כבר שלושה ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול מסרב לאכול כבר שלושה ימים
    מאיה
    27/09/2008

לפני כשלושה שבועות מצאתי גור חתולים וצירפתי אותו ל2 חתולים נוספים שגם הם גורים החתול אכל כרגיל אבל לפני שלושה ימים הוא מסרב לגעת באוכל(בכל סוגי האוכל אפילו בדגים) לפעמים ניגש למים ושותה כמה טיפות נראה מדוכדך ושקט יושן הרבה אני מציינת שהחתולים הולכים בקרבות אחד עם השני ויש לו גם סימן של פצע עם קצת התקרחויות באיזור בגופו וגם הבחנתי בתולעים על צואתו החתול בנוסף משלשל בעיקר כשאני נותנת לו גבינה כי זה הדבר היחיד שעוד אפשר קצת לתת לו לאכול מה עליי לעשות?אני יכולה לתת לו אנטיביוטיקה צפורל?לתת לו אוכל בכוח? נורא מודאגת אודה לך מאוד אם תדריכי אותי קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גור חתולים חולה

ד''ר קרן פרץ
    29/09/2008

גור חתולים אשר לא אוכל מספר ימים ומדוכדך זה בהחלט סימן מדאיג. אם ראית תולעים בצואתו יתכן בהחלט שזה חלק מהסיבה לשלשול שלו ולכן יש לתת לו בהקדם טיפול נגד תולעים. אך בהחלט יתכן והוא סובל ממחלה אחרת. אני ממליצה להפריד אותו מגורי החתולים האחרים כדי שגם הם לא ידבקו. לא מומלץ לתת לו מוצרי חלב כי זה עלול להחמיר את השלשול. כדאי לנסות תת לו מזון קל עיכול (intestinal), מזון זה מגיע רטוב בשימורים וגם יבש. צפורל אינו בהכרח האנטיביוטיקה ההולמת ביותר במקרה זה. אם הוא עדיין לא אוכל, חלש ומשלשל אני מממליצה לקחת אותו לוטרינר בהקדם. מצבו עלול להחמיר במהרה ללא טיפול מתאים.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו