מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתול מסרב לאכול כבר שלושה ימיםמאיה27/09/2008
לפני כשלושה שבועות מצאתי גור חתולים וצירפתי אותו ל2 חתולים נוספים שגם הם גורים החתול אכל כרגיל אבל לפני שלושה ימים הוא מסרב לגעת באוכל(בכל סוגי האוכל אפילו בדגים) לפעמים ניגש למים ושותה כמה טיפות נראה מדוכדך ושקט יושן הרבה אני מציינת שהחתולים הולכים בקרבות אחד עם השני ויש לו גם סימן של פצע עם קצת התקרחויות באיזור בגופו וגם הבחנתי בתולעים על צואתו החתול בנוסף משלשל בעיקר כשאני נותנת לו גבינה כי זה הדבר היחיד שעוד אפשר קצת לתת לו לאכול מה עליי לעשות?אני יכולה לתת לו אנטיביוטיקה צפורל?לתת לו אוכל בכוח? נורא מודאגת אודה לך מאוד אם תדריכי אותי קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור חתולים חולה
ד''ר קרן פרץ29/09/2008גור חתולים אשר לא אוכל מספר ימים ומדוכדך זה בהחלט סימן מדאיג. אם ראית תולעים בצואתו יתכן בהחלט שזה חלק מהסיבה לשלשול שלו ולכן יש לתת לו בהקדם טיפול נגד תולעים. אך בהחלט יתכן והוא סובל ממחלה אחרת. אני ממליצה להפריד אותו מגורי החתולים האחרים כדי שגם הם לא ידבקו. לא מומלץ לתת לו מוצרי חלב כי זה עלול להחמיר את השלשול. כדאי לנסות תת לו מזון קל עיכול (intestinal), מזון זה מגיע רטוב בשימורים וגם יבש. צפורל אינו בהכרח האנטיביוטיקה ההולמת ביותר במקרה זה. אם הוא עדיין לא אוכל, חלש ומשלשל אני מממליצה לקחת אותו לוטרינר בהקדם. מצבו עלול להחמיר במהרה ללא טיפול מתאים.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)