ריח רע מהפה ובעיית שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה ובעיית שיניים
    מוטי
    11/10/2008

שלום רב, שמי מוטי (זה שוב אני :-) ) לאחותו של דונלד -דייזי (בת 13) יש בעייה קשה של ריח מהפה. כשהלכנו לוויטרינרית לפני כשנה וחצי, היא נתנה אנטיביוטיקה ואמרה שיש לה חיידק ונאלצה כל שבוע, אט אט לעקור למסכה את כל השיניים התוחנות בהבטחה שהדבר יפסק. ואכן הריח הפסיק לשנה, אך חזר שוב. כאשר עכשיו ישנו מצב של ריכבון מתקדם בשינייה (מרבית השיניים מתנדנדות). ופצע באזור עליון איפה שהייתה שן שנעקרה של מתאחה והוטרינרית סגרה את מירפאתה. רציתי לדעת מה יכול ליהיות שיש לדייזי ואם אפשר למסור לי פרטים על רופא שיוכל לעזור לי בסכומים לא אסטרונומיים כי אני סטודנט. בתודה מראש מוטי גרגייר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה ובעיית שיניים

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה

ד''ר קרן פרץ
    16/10/2008

מהתאור שלך נשמע שלדייזי יש דלקת חניכיים ובעיות בשיניים. לצערי, לא תמיד מספיק טיפול שיניים אחד לכל החיים. סביר להניח שהטיפול שנעשה בעבר התאים למצב הפה בזמנו, אך כעת ישנו צורך שוב בטיפול שיניים. אין ברירה אלא לקחת את דייזי לוטרינר שיבדוק את מצב הפה ויעריך איזה סוג של טיפול מומלץ. ללא טיפול המצב רק יחמיר יהיה לה קשה לאכול והזיהום עלול להחריף מאוד ולגרום לפצעים וכאבים.
    ישנם הרבה מאוד וטרינרים כך שגם אם הוטרינרית הקודמת שלכם סגרה את מרפאתה אני בטוחה שתוכל למצוא וטרינר אחר באזור מגוריך. לגבי עלויות, ראשית יש לבדוק את מצב הפה ולראות על מה מדובר ובהתאם לכך לקבל הערכת מחיר, ישנו מחירון של איגוד הרופאים הוטרינרים בו אתה לקבל מושג כללי לגבי המחירים.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו