מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב דני ענק עם שיתוק פיתאומי בחלקומאיר21/10/2008
כפי שראיתם בכותרת הכלב שלי פתאום אתמול בערב שותק בחלקו האחורי כששתי רגליו האחוריות הזנב ושני הסוגרים ללא שליטה
לקחתי אותו לוטרינר תורן שם הוא קיבל 5 מנות של סטרואידים , כאשר לאחר 24 שעות אין שינוי
הוטרינר המליץ לי על מסלול התאבדות פיננסית מבחינתי שהוא קביעת תור לנוירולוג כלבים 500-1000 ש"ח , אורטופד 250-400 ש"ח , צילום CT כ - 3000 ש"ח , כניראה ניתוח שמתחיל ב 3500 ש"ח ללא יגיעה ברורה היכן זה יסתיים
כל זאת לאחר שכבר שילמתי 1200 ש"ח על אישפוז לילה עם אינפוזיה וסטרואידים
האם יש מי שיכול לעזור לי עם הבחנה או הפניה למסלול זול בהרבה
הכי חשוב האם יכול להיות שיש פריצת דיסק אולם ללא כאבים כלל ?
אשמח לקבל תשובה בנושא
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוק פתאומי
ד''ר קרן פרץ22/10/2008אם החשד הוא אכן בבעיה נוירולוגית יכולים להיות מספר גורמים לבעיה. צריך לשלב את ממצאי הבדיקה הגופנית והנוירולוגית בהתאם לגילו, גזעו ומצבו של הכלב. חשוב לבצע בדיקה נוירולוגית טובה של כלבך ולנסות למקם את אזור הפגיעה. בהתאם למיקום של אזור הפגיעה ניתן לנסות ולצמצם את רשימת הגורמים.
במקרה של כלבך אני חושבת שהדרך הכי טובה לעזור לו זה להתחיל בלקבוע תור לנוירולוג. ישנה מומחית בארץ הנמצאת בבית החולים הוטרינרי בבית דגן. כדאי לקבוע תור על מנת שתוכל לבצע בדיקה ולהסביר לך את האופציות הקיימות. בדרך כלל לא מספיק רק הבדיקה הנוירולוגת אלא יש צורך בבדיקות נוספות על מנת להצביע בדיוק על המחלה ובהתאם לתת את הטיפול המתאים ביותר. בשלב ראשון כדאי לגשת לבדיקה ולשמוע מה היא אומרת.
ישנן מחלות נוספות היכולות לבוא לידי ביטוי בסימנים דומים למה שאתה מתאר מלבד פריצת דיסק ולכן חשוב לבצע איבחון נכון על מנת לקבל טיפול הולם. פריצת דיסק יכולה לבוא לידי ביטוי בכל מיני צורות מכאב ועד שיתוק וחוסר שליטה על צרכים אך מבלי לבדוק את הכלב אינני יכולה לומר אם זו האבחנה הכי סבירה במקרה זה.
לצערי בבעיה חמורה כפי שאתה מתאר אין הרבה אופציות או מסלולים מקוצרים שאפשר לקחת. ראשית כדאי לקבוע תור לנוירולוגית ולהמשיך בהתאם להמלצותיה ויכולתך.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)