כלב רועד ומזיל ריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב רועד ומזיל ריר
    ינון
    01/11/2008

שלום, יש לי פקינז מעורב (4 ק"ג), בן שנה וכמה חודשים. מצאתי את הכלב בהיותו גור נטוש. בדרך כלל הוא כלב בריא ומלא שמחת חיים. לאחרונה הוא החל לרעוד הרבה, גם כשלא קר באופן יוצא דופן ואף על פי שפרוותו ארוכה. היום נזל לו הרבה ריר מהפה. ממש נמשך מהפה ומטה שובל ארוך של ריר.מעולם לפני כן הכלב לא הזיל ריר, אפילו לא מעט, כך שהמקרה יוצא דופן מאוד. אשמח אם תוכלו לומר מה דעתכם. אני מעט מוטרד מכיוון שלחברים שלי היה כלב שגילה את אותם סימנים ומת לאחר זמן קצר. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב רועד ומזיל ריר

הוספת תגובה

• כלב רועד ומזיל ריר

ד''ר קרן פרץ
    06/11/2008

רעידות וריור הינם סימנים לא ספציפים. האם הכלב מקבל חיסונים באופן קבוע (משושה וכלבת פעם בשנה, תולעת הפארק פעם בשלושה חודשים)? איך הכלב מרגיש פרט לזה, האם יש לו מצב רוח טוב? האם הוא אוכל בתאבון ועושה צרכים ללא שינוי? האם היו הקאות? ריור יכול לנבוע מבחילה, מבעיות שיניים או דלקות חניכיים. האם הרעידות מתרחשות כל היום או רק בשעות מסוימות במהלך היום?כדאי לקחת את הכלב לבדיקה אצל וטרינר על מנת שיוכל לבדוק את חלל הפה ואת הכלב באופן כללי ולראות האם ישנם סימנים המעידים על מחלה כזו או אחרת.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו