גידול בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול בצוואר
    מיה
    13/11/2008

מצאתי גידול בצוואר על הכלב שלי - הוא בן 11 הוטרינר ניסה לקחת ביופסיה ויצא רק דם מהגוש, נמסר לי שרק ע"י הרדמה מלאה והורדת הגוש במלואו נוכל לדעת בדיוק מה הגידול נלקח מהכלב בדיקות דם לעשות בדיקהת אני חוששת מהרדמה מלאה לכלב בגיל כזה מה מומלץ לעשות? הכלב במצב רוח טוב ואוכל/שותה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול בצוואר

הוספת תגובה

• מסה בצוואר

ד''ר סמדר טל
    19/11/2008

אני שמחה לשמוע שהכלב שלך בסך הכל מרגיש טוב אך עדיין מומלץ לבדוק את המסה בצוואר. אם הבדיקה הראשונה לא נתנה תשובה הדרך היחידה לדעת במה מדובר זה באמת להסיר את המסה ולשלוח אותה לבדיקה היסטופתולוגית. אמנם הכלב שלך לא צעיר אבל אין זה אומר שלא ניתן להרדים אותו. זה נכון שבכל הרדמה ישנם סיכונים אבל בשביל זה מומלץ טרם ההרדמה לבצע בדיקת דם מלאה (ספירת דם ובדיקה ביוכימית) על מנת לראות שאין סכנה בהרדמה. כמו כן מומלץ לברר עם הוטרינר איך מבוצעת ההרדמה, האם הוא גם משתמש בהרדמה בגז ואיך מנטרים את ההרדמה במהלך הניתוח.
    בהנחה שכל הבדיקות יצאו תקינות כדאי להסיר את המסה יפני שהיא תגדל ותגרום לסיבוכים נוספים.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו