מתגרדת המון ונקיה מאד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתגרדת המון ונקיה מאד.
    דגנית
    16/11/2008

שלום! יש לי כלבה פיקינז בת 10 חודשים ,אצלי היא חודש אחד .מהיום הראשון שהיא אצלי היא מתגרדת בצורה איומה ממש ללא הפסקה ,ביקרתי אצל וטרינרית והיא אמרה שיש לה עור רגיש ועדין. רחצתי אותה בשמפו של תינוקות ושמתי לה ריסוס נגד פישפישים , אך הגירודים לא מפסיקים וממש כואב לי ליראות אותה סובלת! האים יש איזו סיבה לגירודים? אודה לך אים תעזרי לי ולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתגרדת המון ונקיה מאד.

הוספת תגובה

• גירודים

ד''ר קרן פרץ
    19/11/2008

גירודים יכולים לנבוע מהרבה סיבות, מטפילים על העור, עור יבש ועד אלרגיות למיניהם. ישנם הרבה מאוד סוגים של אלרגיות בכלבים, מאלרגיה לפרעושים, אלרגיה למזון ואלרגיה לכל מיני חומרים בסביבה. כדאי לקחת אותה לוטרינר לצורך בדיקה על מנת להעריך את הגירודים ואם יש צורך אף לקחת בדיקות נוספות. כעיקרון בשלב ראשון אני ממליצה לטפל נגד פרעושים באמפולות ששמים על העורף, אחת לחודש, מנסיוני זה הרבה יותר יעיל מריסוס. כמו כן אם היא מאוד מתגרדת כדאי לרחוץ אותה עם שמפו רפואי המקל על הגירודים ולא עם שמפו המיועד לתינוקות. במיקרים מסוימים עוזר אם מוסיפים למזון חומצות שומן מסוג אומגה 3 ואומגה 6. במידה והגירודים נמשכים ישנם גם תרופת שניתן לתת על מנת להקל על תחושת הגירוד בזמן שמחפשים את המקור לבעיה. ראשית יש לקחת אותה לוטרינר ולחפש את המקור לגירודים ובינתיים אולי לתת לה טיפול תרופתי כלשהו על מנת להקל עליה.
    בהצלחה ורק הריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו