חתול בית שגם שמסתובב כל היום ברחוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול בית שגם שמסתובב כל היום ברחוב
    אליס
    22/11/2008

אחותי הקטנה הביאה חתול קטן שרק נולד לבית ושיכנעה את ההורים להשאיר אותו בבית אבל אחרי 3 חודשים בערך הם התחילו לשחרר את החתולה לטייל בחוץ.. אז היא ישנה בבית - אוכלת,מטיילת, קופצת על השולחנות, מיטות וכו' אחרי שהיא מסתובבת בחוץ שעות ארוכות גם בקרב חתולים אחרים! חוץ מזה, הם אף פעם לא לקחו אותה לבדיקה וטרינרית!!! השאלה שלי אם זה מסכן את הבריאות שלי אם חי בבית חתול שרוב היום מסתובב ברחוב ומי יודע איזה מחלות הוא יכול לתפוס, מה גם שלא חיסנו את החתולה ולא לקחו אותה לאף בדיקה וטרינרית!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חתול שחי בבית ויוצא החוצה

ד''ר סמדר טל
    23/11/2008

צריך להתחסן ולהבדק על ידי וטרינר. לא קיימות מחלות רבות שעוברות מחתול לאדם - אבל אלה שעוברות עלולות להיות מלא נעימות ועד אפילו קשות מאוד. דוגמאות נפוצות הן פטרות למיניהן, טפיל הקלמידיה(שאם לא מחסנים כנגדו החתול עלול לחלות ואף להסביק בן בית), ומחלות נוספות.

אני ממליצה לכם בחום לגשת לבדיקה וחיסון.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו