מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתול בית שגם שמסתובב כל היום ברחובאליס22/11/2008
אחותי הקטנה הביאה חתול קטן שרק נולד לבית ושיכנעה את ההורים להשאיר אותו בבית אבל אחרי 3 חודשים בערך הם התחילו לשחרר את החתולה לטייל בחוץ.. אז היא ישנה בבית - אוכלת,מטיילת, קופצת על השולחנות, מיטות וכו' אחרי שהיא מסתובבת בחוץ שעות ארוכות גם בקרב חתולים אחרים! חוץ מזה, הם אף פעם לא לקחו אותה לבדיקה וטרינרית!!! השאלה שלי אם זה מסכן את הבריאות שלי אם חי בבית חתול שרוב היום מסתובב ברחוב ומי יודע איזה מחלות הוא יכול לתפוס, מה גם שלא חיסנו את החתולה ולא לקחו אותה לאף בדיקה וטרינרית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול שחי בבית ויוצא החוצה
ד''ר סמדר טל23/11/2008צריך להתחסן ולהבדק על ידי וטרינר. לא קיימות מחלות רבות שעוברות מחתול לאדם - אבל אלה שעוברות עלולות להיות מלא נעימות ועד אפילו קשות מאוד. דוגמאות נפוצות הן פטרות למיניהן, טפיל הקלמידיה(שאם לא מחסנים כנגדו החתול עלול לחלות ואף להסביק בן בית), ומחלות נוספות.
אני ממליצה לכם בחום לגשת לבדיקה וחיסון.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)