פיפי וצואה בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיפי וצואה בבית
    שיר
    29/11/2008

דבר ראשון רציתי להודות על התשובה המפורטת לשאלתי הקודמת. שלה נוספת. כלבת הפודל הננסית שלנו היא כבר בת 3 חודשים. אני מאוד מאוד רוצה לגמול אותה מעשיית צרכים בבית. שאלה ראשונה איך אני עושה זאת מהר וחלק. לציין שאני נותנת לה 3 ארוחות ביום לפי מינון שהוטרינר נתן לי מורידה אותה הרבה מאוד פעמים ביום. היא בדרך כלל שומרת את הצרכים ועושה אותם רק שמגיעים הביתה. דבר שמאוד מתסכל אותי. בנוסף בטיול הלילי שלה היא מאוד מפחדת לטייל ומתעקשת לחזור מיד הביתה. היא מסרבת ללכת ונצמדת לדלת האינטרקום. אני מרימה אותה מתרחקת כמה מטרים מן הבית ולאחר מכן נותנת לה להסתובב. אך היא בשלה, רק להגיע הביתה שכן היא מושכת לכיוון זה. אודה על תשובה שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיפי וצואה בבית

הוספת תגובה

• פיפי וצואה בבית

ד''ר קרן פרץ
    01/12/2008

חינוך לצרכים עלול להיות מתסכל ודורש הרבה מאוד סבלנות. אם כלבתך כבר מחוסנת ויכולה כבר לצאת מהבית יותר קל להרגיל אותה. אך במידה והיא איננה מחוסנת עדיין חשוב לשמור אותה בבית על מנת שלא תדבק במחלות מסוכנות. במקרה זה חשוב להניח עיתונים בבית באזור ספציפי בו רוצים שהיא תעשה את הצרכים שלה. בכל פעם שאת רואה שהיא הולכת לעשות את צרכיה חשוב להוציא אותה מהבית או להניח אותה באזור המיועד. חשוב להקפיד לתת לה חיזוקים חיוביים בכל פעם שהיא עושה את הצרכים בחוץ או במקום המיועד בבית. אם את לא תופסת אותה ממש בשעת מעשה עושה במקום אסור אין טעם לנזוף בה מאחר והיא לא תדע לקשר בין שני האירועים. במידה ואת רואה שאת מתקשה עם החינוך אני ממליצה להתייעץ עם מאלף מנוסה שיוכל לתת לך מספר טיפים והכוונה נכונה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו