שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    יגאל ממצ'ין
    13/12/2008

שלום, יש לי גור חתולים בריטי בן 5 חודשים בערך ואתמול בבוקר הוא שלשל. מאז הוא בקושי אוכל ולא שותה אך לא משלשל שוב. היום ההתנהגות שלו רגילה לחלוטין אבל עדיין לא אוכל ולא שותה. מה עושים? אני ממש מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• לוטרינר מהר

שושי
    14/12/2008

היי אני האיתי בסרט הזה חיכיתי ובסוף הכלבה שלי התייבשה והיתה בסכנת חיים כך אותו לוטרינר המון בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייבשות

יגאל ממצ'ין
    15/12/2008

איך גילית שהיא מיובשת? יש סימנים כלשהם? ד"א הוא התחיל לאכול מאתמול וקצת שתה מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גור חתולים משלשל

ד''ר קרן פרץ
    17/12/2008

במידה וחתולך טרם חזר לעצמו חשוב מאוד לקחת אותו בהקדם לוטרינר. כל בעל חיים ובעיקר גורים עלולים לאבד הרבה נוזלים עקב שלשולים, הקאות וחוסר אכילה ושתיה. מצבו עלול להתדרדר במהירות ולכן חשוב הטיפול המהיר. בנוסף, חשוב לנסות לברר את הסיבה לשלשולים ולתת טיפול מתאים. שלשולים בגורים יכולים לנבוע ממגוון של גורמים- מטפילי מעיים למיניהם, מחלות מדבקות ואכילה של מזון חדש מסיבה זו חשוב שוטרינר יבדוק אותו וייתן את הטיפול ההולם ביותר.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו