מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף החתולה שלי!!!מתן23/01/2009
שלום לכם. אתמול הבאתי לה לשתות יופלה 360. מהיום בצהריים היא התחילה ליילל ולהקיא ולשלשל. היא בקושי זזה מהמיטה היא רועדת כולה. אנא מכם תתנו לי חוות דעת ומה הטיפול. נ.ב הבאתי לה מעט נורופן לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולה מקיאה ומשלשלת
ד''ר סמדר טל24/01/2009שלום מתן,
אכילת יוגורט לבדה לא תגרום לחתולה שלך להרגיש כך. חשוב לדעת אם היא יוצאת החוצה ואם יש לה גישה למזון פרט לזה שאתה מאכיל, בת כמה היא והאם היא מחוסנת. ישנם גורמים רבים להקאות ושלשולים, לא כולם קשורים ישירות למערכת העיכול.
אני ממליצה להביא את החתולה למרפאה וטרינרית שם יטפלו בה טיפול ראשוני על מנת ליצבה (נשמע שיש צורך בכך) ויתחילו בתהליך איבחוני לבירור הגורם למצבה.
לגבי הטיפול שנתת, ברפואה וטרינרית לא משתמשים בנורופן (Ibuprofen) לטיפול בכלבים וחתולים באופן שגרתי. וכדאי לציין בפני הוטרינר את הכמות שנתת כדי שהוא יוכל לבדוק האם המינון נמצא בטווח הבטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתן24/01/2009היי סמדר החתולה שלי היא לא יוצאת לבחוץ היא בבית ויש לה חולות בבית כך שאין לה גישה למזון מלבד המזון שאנחנו מביאים לה. החתולה שלי בערך בת 4 חודשים. אבל להופתעתי היא החל מאתמול הלילה התחילה לחזור לשגרתה. היא חזרה לשחק לאכול ולתפקד כרגיל. את חושבת שבכל מקרה להפנות אותה ליעוץ וטרינרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר סמדר טל25/01/2009אני ממליצה להמשיך לעקוב אחר המצב. במידה ומגמת השיפור שאתה מתאר תיעצר או שתחול החמרה כדאי לקחת אותה למרפאה.
כשהיא תחזור לעצמה לחלוטין חשוב להשלים את סדרת החיסונים, אם לא סיימתם אותה, ולהגיע באופן שגרתי למרפאה לצורך חיסונים (פעם בשנה) או טיפול נגד תולעים (אחת לחצי שנה) כך גם תבוצע בדיקה כללית באופן שגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
מתן26/01/2009בנתיים היא מרגישה מצויינת ואם תחול בעיה אני יפעל לפי ההוראות שלך. תודה רבה לך ויום טוב.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)