דחוףף החתולה שלי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף החתולה שלי!!!
    מתן
    23/01/2009

שלום לכם. אתמול הבאתי לה לשתות יופלה 360. מהיום בצהריים היא התחילה ליילל ולהקיא ולשלשל. היא בקושי זזה מהמיטה היא רועדת כולה. אנא מכם תתנו לי חוות דעת ומה הטיפול. נ.ב הבאתי לה מעט נורופן לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף החתולה שלי!!!

הוספת תגובה

• חתולה מקיאה ומשלשלת

ד''ר סמדר טל
    24/01/2009

שלום מתן,
    אכילת יוגורט לבדה לא תגרום לחתולה שלך להרגיש כך. חשוב לדעת אם היא יוצאת החוצה ואם יש לה גישה למזון פרט לזה שאתה מאכיל, בת כמה היא והאם היא מחוסנת. ישנם גורמים רבים להקאות ושלשולים, לא כולם קשורים ישירות למערכת העיכול.
    אני ממליצה להביא את החתולה למרפאה וטרינרית שם יטפלו בה טיפול ראשוני על מנת ליצבה (נשמע שיש צורך בכך) ויתחילו בתהליך איבחוני לבירור הגורם למצבה.
    לגבי הטיפול שנתת, ברפואה וטרינרית לא משתמשים בנורופן (Ibuprofen) לטיפול בכלבים וחתולים באופן שגרתי. וכדאי לציין בפני הוטרינר את הכמות שנתת כדי שהוא יוכל לבדוק האם המינון נמצא בטווח הבטוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מתן
    24/01/2009

היי סמדר החתולה שלי היא לא יוצאת לבחוץ היא בבית ויש לה חולות בבית כך שאין לה גישה למזון מלבד המזון שאנחנו מביאים לה. החתולה שלי בערך בת 4 חודשים. אבל להופתעתי היא החל מאתמול הלילה התחילה לחזור לשגרתה. היא חזרה לשחק לאכול ולתפקד כרגיל. את חושבת שבכל מקרה להפנות אותה ליעוץ וטרינרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סמדר טל
    25/01/2009

אני ממליצה להמשיך לעקוב אחר המצב. במידה ומגמת השיפור שאתה מתאר תיעצר או שתחול החמרה כדאי לקחת אותה למרפאה.
    כשהיא תחזור לעצמה לחלוטין חשוב להשלים את סדרת החיסונים, אם לא סיימתם אותה, ולהגיע באופן שגרתי למרפאה לצורך חיסונים (פעם בשנה) או טיפול נגד תולעים (אחת לחצי שנה) כך גם תבוצע בדיקה כללית באופן שגרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

מתן
    26/01/2009

בנתיים היא מרגישה מצויינת ואם תחול בעיה אני יפעל לפי ההוראות שלך. תודה רבה לך ויום טוב.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו