פציעת רגליים בשרקנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת רגליים בשרקנים
    ריטה
    30/01/2009

היום הרמתי את השרקנים שלי(2 זכרים בני מעלה מ-7 חודשים) וגיליתי שאצל אחד מהם הרגליים האחוריות נפוחות מאוד ובאמצע יש פצע פתוח עם דם שנקרש. אצל השני אני רואה שהרגל מתחילה להיות נפוחה אבל בלי פצע, עדיין. אני חושבת שהבעיה היא במצע שהתחלתי לשהשתמש בו לפני כחודש וזה cat's best האם אני יכולה למרוח יוד או לעשות משהו כדי להקל עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעת רגליים בשרקנים

הוספת תגובה

• פציעות רגליים אצל שרקנים

ד''ר סמדר טל
    31/01/2009

שלום ריטה,
    באופן עקרוני פציעות בכפות הרגליים של שרקנים יכולות להיגרם כתוצאה משימוש ממצע שאינו מתאים ( ל-cat's best יש מגוון מצעים, את צריכה לוודא שאת משתמשת במצע המתאים) או מצע שלא הוחלף בזמן. פציעות במיקומים אחרים ברגליים יכולות גם להיגרם כתוצאה מיריבות וקרבות בין השרקנים. ייתכנו גם פצעות על רקע של חוסר איזון תזונתי בשרקנים שלא מקבלים תוספת ויטמין C באופן שגרתי.
    את יכולה לשטוף את הפצעים בתמיסת סביעור. אני ממליצה לגשת איתם למרפאה וטרינרית המתמחה בטיפול בחיות אקזוטיות כדי לבדוק את הרגליים ולטפל בהן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו