מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    קרולין
    02/02/2009

שלום רב, יש לי שתי כלבות אחת מעורבת קטנה והשניה שיצו גזעית. הן מאושרות מאוד ומרבות לשחק יחד. השיצו בת 7 חודשים לא מעוקרת והמעורבת בת שנה וחצי מעוקרת. להלן מס' שאלות: 1. הן נוהגות ללקק ולהריח אחת לשניה את איבר המין. כמו כן המעורבת נוהגת לאונן על השיצו. האם תקין???? 2. הן משחקות המון ולפעמים נראה כי הן נושכות חזק מידיי (יותר נכון שהמעורבת נושכת חזק מידיי) . האם אני טועה? האם זה מסוכן???? 3. אנו מוציאים את הכלבות יחד כאשר השיצו עם רצועה והמעורבת ללא רצועה - מה שגורם לפעמים לכך שהיא מטיילת לבדה ועולה הביתה בעצמה. מה דעתך על כך??? 4. הן נשארות לבד בחדר כאשר הדלת סגורה עד שילדיי חוזרים מבית הספר . האם זה בסדר? 5. שמעתי שמומלץ להשאיר טלויזיה דולקת בקול רם. אם כן, האם באותו החדר או בחדר אחר של הבית? תודה מראש על התגובה, קרולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• סליחה על העיכוב בתשובה- והרי היא

ד''ר סמדר טל
    05/02/2009

אני יכולה לענות על חלק מן השאלות -על חלקן האחר צריך לענות מאלף
    1.) נורמלי ותקין אלא אם מוגזם מאוד
    2.) זה מסוכן רק אם נושכות עד כדי פצע או פוגעות בעין או באיבר רגיש אחר. נשיכות הינן משחק טבעי של כלביים- ושוב- ניתן לברר זאת יותר לעומק עם מאלף
    3.) אני נגד לשחרר כלבים ברחוב- זהו מתכון לתאונות שונות ומשונות
    4. ייתכן- תלוי בכלבות- יש להוועץ במאלף
    4.) זו אחת משיטות הטיפול בחרדת נטישה בכלבים- שוב- כדאי להוועץ במאלף

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה!!!

קרולין
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו