מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותקרולין02/02/2009
שלום רב, יש לי שתי כלבות אחת מעורבת קטנה והשניה שיצו גזעית. הן מאושרות מאוד ומרבות לשחק יחד. השיצו בת 7 חודשים לא מעוקרת והמעורבת בת שנה וחצי מעוקרת. להלן מס' שאלות: 1. הן נוהגות ללקק ולהריח אחת לשניה את איבר המין. כמו כן המעורבת נוהגת לאונן על השיצו. האם תקין???? 2. הן משחקות המון ולפעמים נראה כי הן נושכות חזק מידיי (יותר נכון שהמעורבת נושכת חזק מידיי) . האם אני טועה? האם זה מסוכן???? 3. אנו מוציאים את הכלבות יחד כאשר השיצו עם רצועה והמעורבת ללא רצועה - מה שגורם לפעמים לכך שהיא מטיילת לבדה ועולה הביתה בעצמה. מה דעתך על כך??? 4. הן נשארות לבד בחדר כאשר הדלת סגורה עד שילדיי חוזרים מבית הספר . האם זה בסדר? 5. שמעתי שמומלץ להשאיר טלויזיה דולקת בקול רם. אם כן, האם באותו החדר או בחדר אחר של הבית? תודה מראש על התגובה, קרולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על העיכוב בתשובה- והרי היא
ד''ר סמדר טל05/02/2009אני יכולה לענות על חלק מן השאלות -על חלקן האחר צריך לענות מאלף
1.) נורמלי ותקין אלא אם מוגזם מאוד
2.) זה מסוכן רק אם נושכות עד כדי פצע או פוגעות בעין או באיבר רגיש אחר. נשיכות הינן משחק טבעי של כלביים- ושוב- ניתן לברר זאת יותר לעומק עם מאלף
3.) אני נגד לשחרר כלבים ברחוב- זהו מתכון לתאונות שונות ומשונות
4. ייתכן- תלוי בכלבות- יש להוועץ במאלף
4.) זו אחת משיטות הטיפול בחרדת נטישה בכלבים- שוב- כדאי להוועץ במאלף
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה!!!
קרולין08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)