מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה דמיתדנה10/02/2009
שלום לך ד"ר סמדר רציתי בבקשה לשאול יש לי כלבה קטנה פקינזית מעורבת בת 7 שלאורך תקופה ארוכה מדי פעם מקיאה ומשלשלת לעיתים עם דם בשלשול. כמובן שלקחתי אותה לוטירנר והיא קיבלה טיפול לא היה לה משהו רציני, כך נאמר לי בכל אופן. כשהסימפטומים המשיכו עשיתי לה בדיקות מקיפות כולל בדיקות דם ספירות דם סוכר האם יש גידולים סרטניים וכו' - הכל היה תקין אצלה לשמחתי כמובן ! אולם מדי פעם היא ממשיכה להקיא קיא רירי צהבהב ויש לה צואה רכה דמית נאמר לי כי התזונה שלה לא טובה (היא אוכלת רק אוכל של בית לפעמים גם יבש אבל לעיתי רחוקות היא מאוד מפונקת ) והיום כשלקחתי אותה לעשות את צרכיה הצואה שלה היתה רגילה אבל מעט רירית ובצבע של דם אבל ללא דם "טרי" (לא יודעת איך לתאר זאת ). הייתי שמחה מאוד אם תאמרי לי מה היא דעתך בעניין שכן אני מפחדת שזה משהו יותר רציני מסתם תזונה לא נכונה למרות שלפי הבדיקות שנערכו לא מזמן לא הופיעו סימנים לגידול סרטני או משהו בכיוון אבל זה בכל זאת מדאיג אותי שכן אלו סימנים שחוזרים על עצמם לאורך זמן מודה לך מקרב לב על עזרתך בעניין דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מערכת עיכול כרוניות
ד''ר סמדר טל11/02/2009שלום דנה,
את מתארת בעיות כורניות במערכת העיכול, כלומר לאורך תקופה ארוכה. כדי לרדת לשורש הבעיה ולדעת מה הסיבה לתופעות אלו יש להמשיך ולבצע בדיקות פולשניות יותר. ניתן לבצע אנדוסקופיה לחקירת מערכת העיכול העליונה וקולונוסקופיה למערכת העיכול התחתונה.
לפעמים התמונה אינה חד משמעית או שהבעיה ממוקמת באיזור שאין אליו גישה חזותית ואז יש לקחת באופן כירורגי פיסה של מעי ולשלוח אותה לבדיקה היסטופתולוגית (ביופסיה) שבדרך-כלל מספקת תשובה סופית והחלטית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)