מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופא/ה הוטרינרצייזלר ורד28/02/2009
שלום רב יש לי כלבה קטנה ציוואווה מעורבת מבוגרת בת 10 בערך הבעיות הרפואיות שלה הידועות לי הם דלקות חוזרות בבלוטות האנליות ואיוושה בלב היא כלבה שמחה בדרך כלל אוהבת לישון הרבה מאמש היא התחילה לצעוק כל פעם שמישהו מתקרב אליה היא יצאה בבוקר עשתה צרכים אכלה אנחנו גרים בירושליים ונורא קר כאן בימים אלו ולכן אני דואגת לחמם אותה כל הזמן והיא רוב היום מתחת לשמיכות הייתי מעוניינת לקבל יעוץ מה לעשות איתה כי בפעם הקודמת שזה קרה לקחתי אותה למרפאה של צער בעלי חיים והיא לא צעקה הוטרינרית אמרה שהיא לא רואה שום סיבה מיוחדת חזרנו הביתה וזה המשיך ונפסק כעבור כמה ימים אמש זה חזר שוב מצאנו אותה לפני 2 וחצי בערך לאחר שננטשה בתקופת מלחמת לבנון השניה היא כנראה שוטטה זמן רב בחוץ והיא מאד פחדנית אך עם זאת ידידותית היא מחוסנת כמו שעון יש לכם אולי רעיון מה קורה לה? ייתכן שבגלל מזג האוויר היא התקררה או נתפס לה שריר? איך אני יכולה להקל עליה?אני מפחדת לגעת בה כי היא צורחת אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה כאובה
ד''ר סמדר טל01/03/2009שלום ורד,
קשה לנחש מבלי לבדוק את הכלבה מה הסיבה לכאב שהיא חשה. כאב חריף כזה יכול לנבוע מכאב בטני או כאב גבי בדרך כלל. כדאי לגשת איתה בזהירות למרפאה וטרינרית שם יבדקו אם מדובר בכאב גבי. במידה וכן ישנם מספר גורמים העלולים להביא ללחץ בתעלת השדרה ולכן לכאב. לכל אחד מהם דרך אבחון וטיפול שונה. עד שתגשו למרפאה מומלץ להגביל את תנועתה למינימום אפשרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)