תולעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים
    נטשה
    04/03/2009

חתולה שלי בת שנה וכמה חודשים..לפני כמה ימים שמתי לב שהיא לא מסוגלת ללכת,. כאילו כואבת לה הבטן או משו. היום אימא שלי אמרה לי שהיא ראתה שתולעים לבנים יצאו לה מהתחת. תולעים שזזים! מה זה יכול להיותת? צריך וטרינר דחוף?? היא יכלה למות מזה? כשאני נוגעת בה היא מנסה לשרוט אותי, היא לא מרשה לי להרים אותה כי כואב לה.!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים

הוספת תגובה

• תולעים

ד''ר סמדר טל
    05/03/2009

שלום נטשה,
    התולעים שאת מתארת הן בעייה די נפוצה בחתולים (ובכלבים). מדובר בתולעי סרט (tapeworms) והטיפול הוא בשני תילועים (טיפול נגד תולעים) בהפרש של 10 ימים זה מזה ולאחר מכן טיפול מניעתי אחת לחצי שנה.
    מהתיאור שלך נשמע שיש בעיה אחרת שמציקה לה, תולעים בלבד בדרך כלל לא יגרמו לחתולה להיות כואבת ולא להסכים ללכת או להתנגד למגע. אני ממליצה לגשת עם החתולה למרפאה וטרינרית שם יבדקו את מקור הבעיה ויתנו לה טיפול נגד התולעים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא בהריון

נטשה
    05/03/2009

אולי זה קשור בזה שהיא לא יכולה ללכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סמדר טל
    07/03/2009

היריון לא צריך לגרום לה להיות כואבת ולא לזוז אלא אם היא ממש לפני המלטה או שיש בעיה בהיריון. אני ממליצה לקחת אותה לבדיקה רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו