מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אצל הכלבדנה05/03/2009
שלום, יש לי כלב בן 12 שנים, הוא מסוג קטן והוא לא מראה סימני זיקנה. אבל לכלב שלי יש בעיה שמאוד מטרידה אותי. זה התחיל ממתי ששמו לו את השבב.. התנפח לו העורף, כבר בערך שנה או אולי יותר.. שזה ככה נפוח. והיום, ממש עכשיו, פתאום שמתי לב שגדלה לו ג'ולה כזאת גם בישבן כזה, בצד אחד של הישבן קצת לפני הזנב. אני לא יכולה להסתכל עליו בלי לבכות. לא בא בחשבון ללכת לוטרינר..(מסיבות שונות ואישיות) בבקשה תגידי לי מה יש לכלב שלי!=( נ.ב יש לציין שהוא לא נראה סובל, וגם לא כואב לו כשנוגעים לו בנפיחות, לא בעורף ולא לפני הזנב, הוא מתנהג רגיל לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסות
ד''ר סמדר טל07/03/2009שלום נועה
אני לא יכולה לומר לך מה יש לכלבך מבלי לבדוק את אופי המסות ותכולתן. באופן עקרוני, מסה שקיימת תקופה ארוכה ולא משתנה היא בסבירות גבוהה שפירה, אך לא ניתן לדעת בוודאות ללא בחינת תכולת התאים/נוזל.
אני ממליצה לקחת את הכלב למרפאה וטרינרית כדי שיוכלו לבצע אספירציה (דיקור ובחינה של התאים בתוך המסה) או ביופסיה (הסרה של המסה ושליחתה לבדיקה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)