הכלב שלי לא מרגיש טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלב שלי לא מרגיש טוב
    אולי
    22/03/2009

שלום, יש לי כלב בן 3 חודשים עם 3 חיסונים ו2 תילוע והתחלתי להוריד אותו לפני שבוע ולפני כיומיים הכלב שלי הראה סימנים לא רגילים ממה שהוא מתנהג כל הזמן ז"א למשל שמתי לו אוכל בבוקר והוא לא אכל את כולו ורק בערב אחרי ששמתי קצת אורז אכל והוא גם ישנוני מדי למרות כשהוא ער הוא פעיל ושמח כרגיל, בעיקרון במשך יומיים וחצי האלו הוא אוכל אבל לא כמו שהוא צריך לאכול פחות למרות שהוא אוכל אוכל אחר הרבה יותר בשמחה, הוא מקבל יוקונובה לגורים וזה כבר סוף השק של 15 קילו,לפעמים הוא גם עושה קולות קצרים של בכי ונראה כאילו כואבת לו הבטן, בעיקרון היציאות שלו מעורבבות לפעמים זה שלשול ולפעמים זה רך, מה שכן כשאני מוציאה אותו הוא ממש כמו פח זבל מכניס את הכל לפה מה שאני שמה לב אני מוציאה. אני אודה לכם אם תגידו כמו מה זה נראה או תמליצו מה לעשות בינתיים אני שמה לו אורז באוכל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכלב שלי לא מרגיש טוב

הוספת תגובה

• גור לא מרגיש טוב

ד''ר סמדר טל
    22/03/2009

שלום אולי,
    ייתכן והכלב שלך אכל משהו בחוץ והוא סובל מ"הרעלת זבל" שיכולה להיות מלוות בהקאות, שלשולים, כאב בטן, חוסר תיאבון או תיאבון סלקטיבי כמו שהוא מפגין. מאחר ומדובר בגור צעיר, אף על פי שהוא מחוסן, אי אפשר לשלול מחלת גורים, ולכן אני ממליצה לגשת איתו למרפאה וטרינרית כדי שיוכלו לבדוק אותו ולהתחיל במעקב.
    בינתיים כדאי להאכיל אותו, במידה והוא לא מקיא כמובן, במזון שמבוסס על עוף מבושל ללא עצמות ואורז לבן ללא תבלינים.
    לכשיבריא מומלץ בחום להתחיל באילוף כדי להפסיק את תכונת "פח הזבל" שלו שעלולה לגרום לנזק רב!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו