מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלב שלי לא מרגיש טובאולי22/03/2009
שלום, יש לי כלב בן 3 חודשים עם 3 חיסונים ו2 תילוע והתחלתי להוריד אותו לפני שבוע ולפני כיומיים הכלב שלי הראה סימנים לא רגילים ממה שהוא מתנהג כל הזמן ז"א למשל שמתי לו אוכל בבוקר והוא לא אכל את כולו ורק בערב אחרי ששמתי קצת אורז אכל והוא גם ישנוני מדי למרות כשהוא ער הוא פעיל ושמח כרגיל, בעיקרון במשך יומיים וחצי האלו הוא אוכל אבל לא כמו שהוא צריך לאכול פחות למרות שהוא אוכל אוכל אחר הרבה יותר בשמחה, הוא מקבל יוקונובה לגורים וזה כבר סוף השק של 15 קילו,לפעמים הוא גם עושה קולות קצרים של בכי ונראה כאילו כואבת לו הבטן, בעיקרון היציאות שלו מעורבבות לפעמים זה שלשול ולפעמים זה רך, מה שכן כשאני מוציאה אותו הוא ממש כמו פח זבל מכניס את הכל לפה מה שאני שמה לב אני מוציאה. אני אודה לכם אם תגידו כמו מה זה נראה או תמליצו מה לעשות בינתיים אני שמה לו אורז באוכל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור לא מרגיש טוב
ד''ר סמדר טל22/03/2009שלום אולי,
ייתכן והכלב שלך אכל משהו בחוץ והוא סובל מ"הרעלת זבל" שיכולה להיות מלוות בהקאות, שלשולים, כאב בטן, חוסר תיאבון או תיאבון סלקטיבי כמו שהוא מפגין. מאחר ומדובר בגור צעיר, אף על פי שהוא מחוסן, אי אפשר לשלול מחלת גורים, ולכן אני ממליצה לגשת איתו למרפאה וטרינרית כדי שיוכלו לבדוק אותו ולהתחיל במעקב.
בינתיים כדאי להאכיל אותו, במידה והוא לא מקיא כמובן, במזון שמבוסס על עוף מבושל ללא עצמות ואורז לבן ללא תבלינים.
לכשיבריא מומלץ בחום להתחיל באילוף כדי להפסיק את תכונת "פח הזבל" שלו שעלולה לגרום לנזק רב!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)