שבר ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר ברגל
    הילה
    30/03/2009

החתול שלי אתמול נפל מהמרפסת ושבר את הרגל ולקחנו אותו לבדיקות ואנחנו מחכים לתוצאות עד שיהיה תוצאות הוא לא זז מהמקום אנחנו מביאים הכל אליו והוא עושה קקי על מגבת הבעיה שנורא קשה להחליף לו מגבת כי הוא מיילל מכאב אני רוצה לדעת אם יש משהו לעשות איתו כדי שהוא ירגיש טוב יותר ואיך אפשר לבדר אותו
    בנוסף ישלנו חתולה שמרגישה מאוד בודדה ומקנאה בו כי לו ניתנות כל התשומת לב ושמקרבים אותה אליו היא מפחדת ומתעצבנת האם יש איזה שהיא דרך לגרום לה להתעודד ו"להשלים" איתו
    (נ.ב: עד שגיעו תוצאות את\ה יודע\ת מה הולכים לעשות לו ברגל)
    מקווה שתהני לי במהירות האפשרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר ברגל

הוספת תגובה

• נפילה מגובה

ד''ר סמדר טל
    30/03/2009

שלום הילה,
    בתום סדרת הבדיקות בה מבצעים בדרך-כלל צילומי רנטגן ובדיקות דם לשלילת פגיעה ריאתית, דימום פנימי ופגיעות אורתופדיות שונות, יוכלו לתת לחתול שיכוך כאבים מתאים. אני ממליצה לחכות לממצאי הבדיקות.
    לגבי החתולה, היא תלמד להתרגל לריחות החדשים ולהתנהגות השונה של בן-זוגה תוך זמן קצר. עד אז כדאי לשמור שלא תתקוף או תציק לו יתר על המידה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו