מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר שלום, לנכד שלי יש כלב..סבתא:)12/05/2009
ד"ר שלום,
אשמח אם תעזרי לי בלבטים שלי ושל ביתי..
לפני 15 שנים מסרתי לנכד שלי כלב שאימצתי מצער בעלי חיים.. כל כך חמוד!!
עברו מאז שנים רבות:) והכלב מרגיש רע. הוא כבר זקן לא? 15 שנים זה המון זמן לכלב. לפי מה שאני מבינה הוא כבר יותר מבוגר ממני חה חה חה
אני מבקרת אצל ביתי מידי יום ועוזרת לה לאחרונה ושמתי לב לבעיות של הכלב..
הוא לא מצליח לנשום כמו שצריך, כאילו יש לו התקפי אסתמה.. לא יודעת איך להסביר זאת.
כאילו משהו תקוע לו באף. הוא כל היום נושם כך ללא הפסקה. עוד מעט נחנק.
ראוי לציין שהוא לא שומע יותר, בקושי רואה, ומקיא את האוכל שהוא אוכל (כבר החליפו לו סוג)
ביתי שוקלת להרדימו, היא חושבת שהגיע זמנו..
מה את חושבת?
אשמח אם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהי קרינה הספרית עם פרינס הכלב הזק
סבתא:)12/05/2009זוהי קרינה הספרית עם פרינס הכלב הזקן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלב מבוגר
ד''ר סמדר טל12/05/2009שלום,
גיל 15 הוא בהחלט גיל מתקדם בכלבים אך זקנה איננה מחלה.
בעיות נשימה בכלבים יכולות לנבוע ממצבים רבים ביניהם מחלות ריאה, בעיות לב, חוסר איזון הורמונלי ועוד מצבים אחרים. אני ממליצה לגשת עם הכלב למרפאה וטרינרית ולבצע איבחון ראשוני שבמקרה שלו יכלול וודאי צילומי בית חזה ב-3 זוויות ובדיקות דם כלליות. בהתאם לממצאים תוכלו לשקול את צעדיכם, ישנם מצבים רבים בהם טיפול נכון ומתאים יכול לשפר את מצבו של הכלב וישנם כמובן מצבים שאינם ברי פיתרון או שיפור.
באופן אישי אני חושבת שההחלטה על המתת חסד צריכה להיעשות לאחר שבוצע בירור ואיבחון ראשוני של המחלה והפרוגנוזה שלה ולא לפני כן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)