עזרה...פקינז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...פקינז
    רני
    22/05/2009

שלום רב...
    יש לי כלבת פקינז ראש אריה בת שנה, לפני 4 ימים היו לה הכאות ושלשולים עם דם והיא ממש לא הרגישה טוב לאחר בדיקת הוטרינר גילה שהיא אכלה עצמות שגרמו לחתכים בכיבה ובמעיים קיבלה כמה זריקות וזה עבר לה, עד לפני יומים, היא רצה אחרי חתול ופתאום שכבה והתחילה לרעוד מכאבים , וכבר יומיים היא לא הולכת ובכלל לא יכולה לעמוד פשוט סוחבת את הרגלים .
    לקחתי אותה כבר לשני וטרינרים
    הראשון אומר : לפקינז יש בעיות בגב וכנראה היא עשתה תנועה לא נכונה ובגלל זה נתפסו לה השרירים בגב ועקב זה היא לא יכולה ללכת , היא צריכה מנוחה שבוע-שבועיים עד שתוכל ללכת שוב
    השני אומר : שיש לה דלקת חריפה בבטן (בגלל העצמות שאכלה) שגורמת להרבה כאבים וכתוצאה מכך קשה לה ללכת ולעמוד , 3ימים עד שבוע תתחיל לעמוד וללכת.

מה שמרגיע אותי זה ששני הוטרינרים אמרו שאין לה שיתוק ,והיא תוכל ללכת שוב,
    השאלה שלי מי יותר צודק מבין השניים, ומה אני יכול לעשות כדי שלוקה תוכל ללכת שוב ולא יהיה לה כאבים ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...פקינז

הוספת תגובה

• פקינז

ד''ר סמדר טל
    22/05/2009

שלום רני,
    לא ציינת אם הכלבה מחוסנת, הקאות ושלשולים דמיים יכולים להיות קשורים גם למחלות ויראליות רבות ולא רק לפגיעה מכאנית ע"י עצמות.
    ייתכן שכלבתך סובלת מיותר מבעיה אחת ושני הוטרנרים צודקים... בכל מקרה חשוב לשלול מצב של חסימת מעיים בעקבות אותן עצמות שנאכלו באמצעות צילומי רנטגן של איזור הבטן בתוספת חומר ניגודי.
    לגבי חולשת הרגליים האחוריות, חשוב לוודא האם מדובר בפגיעה נוירולוגית ואם כן, באיזו חומרה (ע"י בדיקה נוירולוגית פשוטה במרפאה). בכל מקרה של החמרה בסימנים כדאי לפנות למרכז וטרינרי חירומי או לנוירולוגית מומחית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו