מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..נטלי26/05/2009
לילה טוב לכולם.. אני לא חברה כאן בדרך כלל ולצערי היום קרה משהו שאילץ אותי להגיע אליכם.. אני לא ממש יודעת לאן לפנות ומקווה שתכוונו אותי מכאן.
אני לא בבית כמה ימים והשארתי את הכלב עם חבר, היום בזמן טיול איתו הוא שמע אותו צורח וכשרץ אליו ראה שהעין שלו יצאה מהמקום.. הוא רץ איתו לבית חולים לחיות ועשו לו תפרים, ואמרו שהוא לא יוכל לראות יותר בעין שנפגעה.. כרגע הוא מסטול מתרופות, קיבל אנטיבוטיקה וכדורים לשבוע הקרוב ושוחרר הביתה. בעוד שבוע אמורים לבדוק אותו שוב ואם תיהיה מוגלה בעין יצטרכו להוציא לו אותה לגמריי...
זה בערך מה שקרה ומה שהצלחתי להבין.. אני לא יודעת אם כל מה שכתבתי מדוייק כי החבר ששומר לי על הכלב פחד לספר לי כי ידע שאשתולל ואלחץ, הוא דיבר עם אמא שלי והם סיפרו לי אחרי שכל הטיפול כבר הסתיים.. מעבר לזה לא סיפרו לי עוד כלום, אני לממש מודאגת ופוחדת שזההרבה יותר גרוע ממה שידוע לי כי אחרת איך לא יוכל לראות בעתיד??
בכל מקרה, מישהו מכיר אולי סיפורים דומים על עיניים, ויודע על דרך כלשהיא שיהיה ניתן להציל לו את העין והראיה?
אני אשמח לדעת כל מה שיוכל אולי לעזור..
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעת עין
ד''ר סמדר טל26/05/2009שלום נטלי,
נשמע שהעין עברה טראומה פיסית, לא ברור אם כל גלגל העין נשלף או שרק החלק החיצוני (קרנית) נפגע ותוכן העין "נשפך" החוצה. בכל מקרה בוצעה פרוצדורת חירום של קיבוע העין בחזרה ותפירת העפעף על מנת שהיא תישאר בפנים וכרגע העין "עצומה". אם נפגעו מרכיבי העין בצורה חמורה או אם ניתק עצב הראיה כלבך לא יראה באותה עין אך עינו השניה עדיין פעילה והוא יכול לנהל חיים תקינים לחלוטין ללא הפרעה.
במידה ובאיזור הפציעה יש זיהום יתכן ויהיה צורך בהוצאת העין ותפירת העפעף באופן סופי.
אני ממליצה להמתין בסבלנות ולטפל בכלב בטיפול אנטיביוטי ואנטי דלקתי.
את מוזמנת לפנות לוטרינר מומחה ברפואת עיניים על מנת לקבל מידע נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)