טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מצאתי גור חתולים בן חודש עם דלקת עיניים מוגלתית(העין סגורה ודבוקה כשהמוגלה נוזלת החוצה) הוטרינר אמר שהעין נפגעה ויש לנתח ולהוציא את העין השארתי את הגור לטיפולו של הרופא ועכשיו אני מלאה ביסורי מצפון. למה לעקור?? לא ניתן היה להציל ולרפא עי מתן אנטיביוטיקה?? האם באמת הגור היה מת בכל מקרה?? יש לי הרגשה שעבדו עלי כדי להרויח קצת כסף על חשבון ראיית או חיי הגור . אהיה אסירת תודה לתשובתכם המהירה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גולדי, דלקות עיניים בחתולים יכולות להיות קשות מאוד עד לאובדן הראיה ולעיתים פגיעות קשות מצריכות אנוקלואציה (הוצאה של העין) ולא די בטיפול אנטיביוטי. אם הדלקת הייתה חמורה עד כדי ההמלצה להוציא את העין, ראייתו של הגור היתה ככל הנראה אבודה בכל מקרה..הסיכון בחוסר טיפול הוא בדרך כלל לא מוות אלא כאבים עזים ולכן מבוצעת פרוצדורה זו. מאחר ולא ראיתי את המקרה, אין לי דרך לדעת אם זה היה המצב, אך חשוב שתדעי שחתולים מסתדרים מצוין עם עין אחת וחיים חיים טובים ומאושרים. מקווה שהרגעתי את מצפונך רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים