בעיית עיניים חמורה אצל אוגרת -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עיניים חמורה אצל אוגרת -דחוף
    מריה
    31/05/2009

שלום, יש לי שני אוגרים סיבירים בכלובים נפרדים, האוגר בסדר גמור, האוגרת לעומת זאת לא. לפני חודש- חודשיים הבחנתי בגידול קטן ועגול, בלי פרווה, עם נקודות אדומות קטנות, שנמצא מעל העין שלה. לא ידעתי מה לעשות עם זה, אף אחד לא ידע. היום חזרתי הביתה, וזה נראה כאילו זה פצע שהתפוצץ, העין השמאלית שלה עצומה לגמרי, אדומה, נפוכה עם מוגלה (העין הימנית בסדר). לקחתי אותה, נקיתי את העין עם צמר גפן ומים [עד כמה שזה היה אפשרי], ושמתי לה משחה נגד זיהומים, פצעים , גירויים וכו' וכו' וכמובן החלפתי נסורת. בכללי היא מתפקדת בסדר גמור; אוכלת,שותה, עולה על הגלגל.
    יש משהו נוסף שאפשר לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית עיניים

ד''ר סמדר טל
    31/05/2009

שלום מריה,
    כן, יש מה לעשות, כדאי מאוד לקחת את האוגרת למרפאה וטרינרית שמטפלת בחיות אקזוטיות, ייתכן והפצע שאת מתארת הוא תוצאה של גוף זר שחדר תחת העור ויצר סביבו תגובה דלקתית, בנוסף כדאי לראות שאין פגיעה בעין עצמה ולהתאים לאוגרת את הטיפול האנטיביוטי האידיאלי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו שאני יכולה לעשות בעצמי?

מריה
    31/05/2009

למשל, לקנות משחה מסויימת ..כל דבר. פשוט אין לי כסף לוטרינר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סמדר טל
    31/05/2009

אני ממליצה לחפש ברשת פורום העוסק בחיות אקזוטיות או וטרינר המתמחה בתחום ולהתייעץ איתו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מריה
    31/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו