מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עיניים חמורה אצל אוגרת -דחוףמריה31/05/2009
שלום, יש לי שני אוגרים סיבירים בכלובים נפרדים, האוגר בסדר גמור, האוגרת לעומת זאת לא. לפני חודש- חודשיים הבחנתי בגידול קטן ועגול, בלי פרווה, עם נקודות אדומות קטנות, שנמצא מעל העין שלה. לא ידעתי מה לעשות עם זה, אף אחד לא ידע. היום חזרתי הביתה, וזה נראה כאילו זה פצע שהתפוצץ, העין השמאלית שלה עצומה לגמרי, אדומה, נפוכה עם מוגלה (העין הימנית בסדר). לקחתי אותה, נקיתי את העין עם צמר גפן ומים [עד כמה שזה היה אפשרי], ושמתי לה משחה נגד זיהומים, פצעים , גירויים וכו' וכו' וכמובן החלפתי נסורת. בכללי היא מתפקדת בסדר גמור; אוכלת,שותה, עולה על הגלגל.
יש משהו נוסף שאפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עיניים
ד''ר סמדר טל31/05/2009שלום מריה,
כן, יש מה לעשות, כדאי מאוד לקחת את האוגרת למרפאה וטרינרית שמטפלת בחיות אקזוטיות, ייתכן והפצע שאת מתארת הוא תוצאה של גוף זר שחדר תחת העור ויצר סביבו תגובה דלקתית, בנוסף כדאי לראות שאין פגיעה בעין עצמה ולהתאים לאוגרת את הטיפול האנטיביוטי האידיאלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו שאני יכולה לעשות בעצמי?
מריה31/05/2009למשל, לקנות משחה מסויימת ..כל דבר. פשוט אין לי כסף לוטרינר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר סמדר טל31/05/2009אני ממליצה לחפש ברשת פורום העוסק בחיות אקזוטיות או וטרינר המתמחה בתחום ולהתייעץ איתו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מריה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)