איך משאירים חתולונת שבועיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך משאירים חתולונת שבועיים?
    ענת
    31/05/2009

הי, יש לי דילמה לא פשוטה. תודה מראש על התשובה :)
    אני ובן זוגי מעוניינים לצאת לירח דבש של שבועיים עוד כ-4 חודשים. הבעיה היא שיש לנו חתולונת אהובה מאד כבת שנה וקצת, חתולת בית, שמאד קשורה אלינו וגם מאד פחדנית מאנשים זרים.
    יש לנו מי שיתן לה אוכל ומים בהיעדרנו אבל בעניין של יחס, היא לא כ"כ משתפת פעולה עם זרים כך שאנו מניחים שזה לא יצליח והיא תתחבא ולפיכך תהיה לבד כל הזמן.
    יש לנו עוד שני פתרונות שחשבנו עליהם ורציתי להתייעץ עימך מה הפיתרון הטוב מכולם:
    1. יש לנו חברה שיש לה חתול גם כן והיא הסכימה לקבל את החתולה ולארח אותה לשבועיים הנ"ל
    2. בלית בררה חשבנו לקחת עוד חתול כדי שהיא לא תישאר לבד ואח"כ להמשיך לגדל אותו כמובן, למרות שההוצאות קצת יכבידו.

ממש אובדי עצות ומנסים להתארגן מראש
    תודה רבה על התשובה,
    ענת ואיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חתולה בבית

ד''ר סמדר טל
    31/05/2009

שלום ענת,
    קודם כל מזל טוב לרגל נישואיך! שנית אני מאוד מעריכה את המחשבה שאת משקיעה בעניין. אז הדילמה לא כל כך קשה:
    לגבי האפשרות הראשונה, אני מאוד לא ממליצה. לחתולה פחדנית יהיה קשה מאוד להתרגל לבית אחר, לבעלים אחרים ולשותף חתול בו זמנית!
    לגבי האפשרות השניה, טובים השניים על האחד ותמיד מומלץ לאמץ חבר. יחד עם זאת אני ממליצה שתאמצו חתול נוסף כשזה מתאים לכם וכשאתם מוכנים לכך ולא מתוך אילוץ. חודשיים הם בהחלט זמן מספיק להסתגלות אך ההמלצה היא בדרך כלל לצרף גור/ה, ונסיעה כשיש גור בבית זו לא אופציה אידיאלית.
    אני ממליצה למצוא אדם שאתם סומכים עליו, שיוכל לגור בביתכם במשך השבועיים האלו, רצוי איש חתולים, ופחדנית ככל שתהיה החתולונת תתרגל לאורח בסופו שך דבר ותגיע לקבל ליטוף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו