נשירה חזקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה חזקה
    מאיר
    02/06/2009

שלום ,
    מזה כחודשיים הכלב שלי מסוג ג'ק ראסל גזעי בן 10 חודשים סובל מנשירה .
    לאחרונה הנשירה התחילה להיות ממש חזקה , כל סירוק אני מוציא לו טונות של שיער ועושה רושם כאילו הוא מייצר שיער בלי סוף ,פשוט זה לא נגמר. כל השיער הזה שיורד ממנו ועדיין הפרווה נשארת כאילו לא עשיתי כלום.
    האם זה אמור להיות כך ? אני יודע שהם מחליפים את הפרווה לקראת הקיץ אבל האם בתקופה זו עדיין אמור לנשור שיער ?
    תודה מראש

נ.ב
    הכלב אוכל מזון מסוג יוקונובה לגורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה חזקה

הוספת תגובה

• נשירה בכלבים

ד''ר סמדר טל
    03/06/2009

היי מאיר,

אתה מתאר את אחת התלונות הנפוצות ביותר בקרב בעלי כלבים. נשירה חזקה לקראת הקיץ היא דבר טבעי. מומלץ להבריש את הכלבים היטב מדי יום ולדאוג להם למזון מאיכות גבוהה, וממה שקראתי אתה כבר עושה זאת.

במקרים מסוימים כאשר הנשירה בלתי נסבלת אפשר לשקול תספורת אצל ספר כלבים מקצועי- התספורת לא תפסיק את הנשירה, אך תקצר את השערות ובכך הן מפריעות פחות.

במקרים חריגים בהם הנשירה נובעת ממחלת עור או ממחלה כללית נראה לרוב סימנים נוספים נוסף לנשירה- כמו גירוד, אדמומיות, קרחות, שינויים בהתנהגות או בתאבון וכדומה.

אין בעד מה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו