מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלת עין של גורת חתולzitasky09/06/2009
לפני שבוע המאתי גורה בת כחודש וחצי שכנראה חלתה בוירוס קשה, עיניים עצןמות מלאות מוגלה , פה כנ"ל..רזה כמו מקל(את שלושת אחיה לא הצלחתי להציל לצערי).
לאחר טיפול אנטיביוטי של שבוע(בזריקה כי אי אפשר לתת לה סירופ עם הפה המלא כיבים..), ומשחה בעיניים, האכלה בכוח..היא היום כמעט בריאה לחלוטין.
אין לה יותר מוגלה והיום אפילו התחילה לאכול לבד(עדיין כמובן לא אוכל יבש).
עין אחת נרפאה והשניה..לא.
אני ממשיכה למרוח לה סינטומיצין ולמרות שהוטרינר אמר שכנראה לא ניתן להציל העין..אני עדיין מקווה שיקרה נס(אפילו קראתי לה מזל..אולי..).
האם יש פה מישהו שעבר משהו דומה, או איש מקצוע שיכול להיות לי איש בשורה, או שאני צריכה להשלים עם זה שהיא תהיה ללא עין אחת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים בגורי חתולים
ד''ר סמדר טל10/06/2009שלום,
דלקות עיניים בגורי חתולים נגרמות מגורמים חיידקיים ונגיפיים. לעתים קשה להבדיל בין הגורם לתוצאה. במידה שהגורה חולה באופן רב מערכתי יש להתאים טיפול רב מערכתי נוסף לטיפול בעיניים.
לכן מומלץ לשלב טיפול אנטי-חיידקי ואנטי-ויראלי.
מומלץ למשוח משחה המכילה אנטיביוטיקות ממשפחת הטטרה-ציקלינים שלוש פעמים ביום במשך שישה שבועות (גם אם העין מחלימה על פניו).
במקרים מסוימים שבהם יש חשד להרפס בעין ניתן להשתמש במשחת זובירקס בנוסף לנ"ל.
חשוב להקפיד לנקות את העין מהפרשות.
עם זאת, כפי שאמר לך הווטרינר, לא תמיד ניתן להציל את העין. יש חשיבות למידת הנזק שנגרמה לעין בזמן הדלקת.
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)