נוזל לבן/שקוף לאחר מתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל לבן/שקוף לאחר מתן שתן
    אסתר דוד
    10/06/2009

שלום לך,

יש לי גור בריא, מקסים, חביב ואוהב כבן 4 חודשים. אני ובעלי מגדלים אותו כבר 3 חודשים באהבה וסיפוק. אנו מאוד שבעי רצון מההתנהגות שלו ומקצב ההתפתחות שלו ומנסים ללמוד מה טוב בשבילו.
    מאחר והוא גור והוא כלבנו הראשון אנו משתדלים לשים לב לשינויים פיזיולוגיים והתנהגותיים אצל כלבינו.
    לפני כיומיים בעלי שם לב שצינורית הפין שלו התרחבה מאוד והפין שלו גדל. היום בעלי שם לב כי לאחר מתן שתן מופיע נוזל לבן-שקוף אשר יוצא מהפין שלו.
    רצינו לשאול האם זוהי התפתחות טבעית? מהו אותו נוזל ולמה הוא מופיע?האם זה חולף?

נושא אחר שאשמח לשמוע את דעתך עליו הינו בנוגע לסירוס והשמת מחסום אשר הוטרינריה העירונית מחייבת אותנו בהם. הכלב שלנו הינו מעורב- בולדוג צרפתי (נקבה)ופי'נצר(אני מודה, שילוב מוזר) הוא איננו נראה בולדוג בצבעים שלו למעט מבנה הגוף שלו. צבעו שחור עם כתמים חומים-בהירים ולבן. בוטרינריה אומרים לי שהוא אמסף למרות שאני יודעת בוודאות שהוא איננו אמסטף, מאחר והוא נלקח מסטדונטית שלי שהכלבה הבולדוגית שלה המליטה. כפי שאת יודעת בולדוג הינו כלב בית. הסטודנטית שלי הבטיחה לי שדבר כזה לא יכול להיות מאחר והכלבה שלה לא יוצאת לבד מהבית והכלב פינצ'ר של השכן הזדווג איתה.

איך אני יכולה לשכנע את הוטרינרית שהכלב שלי אינו אמסף? (הבחירה שלי בבולדוג שהוא כלב בית ולא חצר הייתה מכוונת) לא הייתי רוצה לסרס את הכלב ובטח שלא לשים לו מחסום.
    אני חייבת לציין שהוטרינרית גם אמרה במקום(לאחר שבדקה את שיניו) שלא בהכרח שהוא אמסף אבל...
    האם ישנה תקנת עזר או כל דבר שיכול לעזור לי במקרה הזה? הכלב אינו אמסף 300%.

סליחה על המייל הארוך. אודה להתייחסותך!

אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשה מהפין

ד''ר סמדר טל
    11/06/2009

אסתר שלום,

פעמים רבות יש לכלבים מעט הפרשה לבנבנה מקצה הפין. עם זאת, כדאי להראות זאת לווטרינר כדי לוודא שאין דלקת באזור.

בנוגע להחלטה אם הגזע מסוכן או לא מוטב לפנות לווטרינר העירוני שלכם ולהתייעץ בו, שכן רק הוא יכול להחליט בנושאי רישוי הכלב.

קיימות בדיקות גנטיות שיכולות להעיד על הרקע הגנטי של הכלב אולם אלה יקרות למדי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אני מודה לך מאוד!

אסתר דןד
    11/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו