מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידולים סרטניים שמתפוצציםבוניטה14/06/2009
שלום רב
ה
לכלבה המתוקה שלי בת ה11 יש סרטן. היא מטופלת והשבוע אחד הגידולים התפוצץ ,גרם לזיהום ונאלצנו לנתח על מנת לסגור את הפצע. הרופא הוציא לה גידול נוסף שהיה על סף פיצוץ.
היה לה גם גידול קטן באף אך כיוון שהיא היתה בהרדמה כבר כשעה וחצי הרופא לא רצה לסכן אותה ולכן לא הוריד לה אותו.
אתמול הפצע באף אכן התפוצץ כפי שחששנו. בינתיים היא מקבלת אנטיביוטיקה מהניתוח ואני מנקה עם מים ופולידין אבל בגלל שהאיזור רגיש מאוד מספיק שהיא נשכבת עם הראש על הרגל או על הרצפה נפתח שוב.
הרופא אמר שאם אין ברירה נעשה עוד שבועיים ניתוחון קצר לאף עם הרדמה קצרה.
האם יש הגבלה לנקות את הפצע בפולידין ( אני מנקה כ3-4 פעמים ביום).
האם עדיף רק מים?
בבקשה מחכה לתשובתכן
תודה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוי פצעים
ד''ר סמדר טל15/06/2009בוניטה שלום,
הבחירה בחומר הניקוי לפצע ובתדירות הניקוי תלויה בטיב הפצע ובחומרתו. אני ממליצה לך לבקש הנחיות ניקוי מהווטרינר המטפל שלך מאחר שהוא מכיר את הפצע המדובר.
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)