מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד כמה קשה להצליח בתור וטרינר?וטרינר לעתיד18/06/2009
שלום רב,
כרגע אני עומד בפני ההחלטה הגורלית של חיי - להסתכן או לא.
אני מאוד מעוניין ללמוד וטרינריה, זה חלום ילדותי. הבעיה היא שהסיכון הוא גדול מידי. הלימודים מאוד מפרכים ויש הרבה נק' שבהן אפשרות למעוד באמצע הדרך [מדובר על לימודים בארץ, לימודים בחו"ל לא באים בחשבון].
בנוסף לזה רציתי לברר על שוק הוטרינרים בארץ. עד כמה קשה להצליח בתור וטרינר צעיר? כמה מרוויח וטרינר שכיר ועד כמה קשה להצליח בתור וטרינר פרטי.
אשמח לתשובות מפורטות והסברים על עיניין.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקצוע וטרינריה
ד''ר סמדר טל18/06/2009שלום,
במידה שלימודים בארץ הם היחידים שמתאימים לך אני ממליצה שתתייעץ עם מזכירות בית הספר לווטרינריה, של הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית. הם יוכלו לתת לך מידע נוסף ולהנחות אותך לגבי ימים פתוחים שבהם תוכל להעלות את כל שאלותיך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי אולי לתת לי תשובה מניסיונך?
וטרינר לעתיד18/06/2009יש לך המון ניסיון בשוק ולכן שאלתי את שאלתי כאן.
השאלה העיקרית היא מה המצב של השוק [משכורות, פתיחת קליניקה ודרישות עבודה].
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה בווטרינריה
ד''ר סמדר טל18/06/2009אני מבינה, אבל זאת לא המסגרת המתאימה לשאלות אלה.
כידוע לך, המצב בכל השווקים יכול להיות הפכפך. משכורות משתנות עם השנים, עלויות פתיחת קלניקה הן גבוהות ודרישות העבודה משתנות. כל הנתונים האלה משתנים עם השנים, בין עונות וגם באזורי מחייה שונים.
במידה שטרם התחלת את מסע לימודיך, קשה לומר עכשיו מה יהיה המצב בשוק בעוד שבע שנים.
ההמלצה הטובה ביותר עבורך היא לבקר בקליניקות פרטיות באזור שבו אתה גר ולהתרשם מהן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)