מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית פרעושים לחתולה!ליטל23/06/2009
ד"ר שלום!
שמי ליטל ויש לי חתולה פרסית בת 3 שנמצאת בבית , ואינה יוצאת החוצה כלל, לאחרונה גיליתי שיש לה פרעושים , ריססתי אותה כמו שצריך בתרסיס פרונטליין (אני דואגת לעשות זאת כל 3 חודשים ) ,לאחר יומיים גיליתי מספר פרעושים מתים ושמחתי וחשבתי שזה נגמר ,אבל התאכזבתי אחרי יום כשגיליתי שיש עליה עוד פרעושים חיים .ריססתי אותה שוב וחיכיתי 3 ימים לראות תוצאות , ושוב ..... יש עליה פרעושים חיים , זה מטריד אותי מאוד , ואשמח אם תוכלי לייעץ לי מה לעשות בקשר לנושא? איך אוכל להיפטר מבעיית הפרעושים ?למה פרונטליין כבר לא עוזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרעושים הם עמידים
אני23/06/2009תשתמשי באדבנטג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אדבנטג' רעיל
ליטל24/06/2009האם אדבנטג' רעיל אם החתולה תלקק את עצמה לאחר הריסוס ?ועוד שאלה הפרעושים מטילים ביצים על החתול עצמו או בסביבה שלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרעושים
ד''ר סמדר טל24/06/2009ליטל שלום,
תרסיס פרונטליין יעיל בהרג פרעשים אך פחות במניעתם. הדרך היעילה ביותר למניעת פרעושים היא שימוש באמפולות המיועדות לכך. את רובן יש לשים בתדירות של לפחות פעם בארבעה שבועות. קיימות אמפולות המיועדות לחתולים בלבד במשקלים שונים ואלו על פי רוב אינן רעילות לחתולים.
התייעצי עם הווטרינר שלך לגבי האמפולה המתאימה ביותר לחתולך ולגבי תדירות הטיפול המומלצת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)