בעיית פרעושים לחתולה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית פרעושים לחתולה!
    ליטל
    23/06/2009

ד"ר שלום!
    שמי ליטל ויש לי חתולה פרסית בת 3 שנמצאת בבית , ואינה יוצאת החוצה כלל, לאחרונה גיליתי שיש לה פרעושים , ריססתי אותה כמו שצריך בתרסיס פרונטליין (אני דואגת לעשות זאת כל 3 חודשים ) ,לאחר יומיים גיליתי מספר פרעושים מתים ושמחתי וחשבתי שזה נגמר ,אבל התאכזבתי אחרי יום כשגיליתי שיש עליה עוד פרעושים חיים .ריססתי אותה שוב וחיכיתי 3 ימים לראות תוצאות , ושוב ..... יש עליה פרעושים חיים , זה מטריד אותי מאוד , ואשמח אם תוכלי לייעץ לי מה לעשות בקשר לנושא? איך אוכל להיפטר מבעיית הפרעושים ?למה פרונטליין כבר לא עוזר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית פרעושים לחתולה!

הוספת תגובה

• פרעושים הם עמידים

אני
    23/06/2009

תשתמשי באדבנטג'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אדבנטג' רעיל

ליטל
    24/06/2009

האם אדבנטג' רעיל אם החתולה תלקק את עצמה לאחר הריסוס ?ועוד שאלה הפרעושים מטילים ביצים על החתול עצמו או בסביבה שלו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרעושים

ד''ר סמדר טל
    24/06/2009

ליטל שלום,

תרסיס פרונטליין יעיל בהרג פרעשים אך פחות במניעתם. הדרך היעילה ביותר למניעת פרעושים היא שימוש באמפולות המיועדות לכך. את רובן יש לשים בתדירות של לפחות פעם בארבעה שבועות. קיימות אמפולות המיועדות לחתולים בלבד במשקלים שונים ואלו על פי רוב אינן רעילות לחתולים.

התייעצי עם הווטרינר שלך לגבי האמפולה המתאימה ביותר לחתולך ולגבי תדירות הטיפול המומלצת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו