מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לטפל בבעית הנשימה של הפקינזלירון26/06/2009
שלום, אני אשמח לדעת איך להקל על הנשימה של הפקינז בן ה- 10 שנים מאחר והוא נימצא אצלי בבית אומנה ורע לי לראות אותו ככה בקושי מצליח לנשום ומקבל מין התקפי אסטמה.
רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? ולדעת איך אני יכולה למנוע ממנו התעוורות מאחר ולסוג הזה יש נטיה להתעוורות???
תודה מראש,
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה
ד''ר סמדר טל27/06/2009לירון שלום,
קשה להבין משאלתך מאילו בעיות נשימה סובל הכלב. כל מצב של קשיי נשימה מחייב בדיקה וטרינרית למציאת הגורם. הטיפול הוא בהתאם לגורם- טיפול בתרופות מתאימות לבעיית לב ראשונית, טיפול אנטיביוטי בדלקת ריאות וטיפול במרחיבי סימפונות באסתמה.
מובן שחום רב רק מקשה עוד יותר על נשימת הכלבים, יש לדאוג גם לסביבה מוצלת ומתאימה.
בעניין התעוורות, אם כוונתך לכך שלפקינזים יש נטייה ליציאת העין ממקומה, המניעה היחידה היא הפחתת הלחץ הפיזי והנפשי של הכלב.
בנוגע להתעוורות ממקור אחר, הטיפול והמניעה הוא בהתאם לגורם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי ראיה של הפקינזים
לירון28/06/2009תודה רבה לך :)
רק בבקשה תסבירי לי למה הכוונה כשאת אומרת להמנע מלחץ פיזי על העין או נפשי?
איך יכול להגרם לו לחץ פיזי על העין או נפשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאת עין
ד''ר סמדר טל29/06/2009שלום לירון,
אמנם קשה להימנע מדברים מסוימים, אך דוגמה לכך היא הימנעות מפעילות גופנית מוגזמת. ריסון מוגזם של הכלב- משיכות בצוואר וכו'.
כך למשל אפשר להעדיף רתמת הולכה על פני קולר צוואר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)