מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על פנסיון מקסים בכפר יהושעהדס25/07/2009
אני מרגישה מחויבות לקהילת הפורום הנפלא הזה, לשתף אתכם במקום מקסים שמצאתי בכפר יהושע המשמש פנסיון בייתי לכלבים, כזה ללא מכלאות או כלובים מדכאים. כן, אנו מאותם בעלי כלבים המתייחסים ל"מיקה" שלנו כמו לאחד הילדים, שלא אחת זוכים לביקורת וצחוקים מהחברים והמשפחה, אבל כאלה אנחנו – מחפשים ל"מיקה" את הטוב ביותר. זו הפעם השנייה שאנו משאירים את הכלבה שלנו שם ונראה לי שפשוט מצאנו את הפנסיון הכי טוב באזור, שבו הכלבים פשוט הופכים לבני בית ויש להם דשא ומרחב ענק לשחק ולהסתובב חופשיים כל היום.
כמי שכבר חוותה כמה ניסיונות מאכזבים ומרים בפנסיונים אחרים, בהם לקח לכלבה שלנו כמה ימים להתאושש מהדיכאון של השהייה שהם, ואני מכירה את רגשי האשם המתלווים לרגע בו צריך להשאיר את הכלב/ה בפנסיון, הייתי חייבת לשתף אתכם בתגלית הזו. מדובר בפנסיון הפועל בבית פרטי, הממוקם ליד מרכז הכפר של כפר יהושע שבעמק יזרעאל, שקוראים לו "חופשי". אבל ומעבר לחופש הניתן בו לכלבים, מנהלים אותו זוג מקסים (קובי וטל) ואוהבי חיות אמיתיים, שפשוט נותנים לך הרגשה שאתה משאיר את הכלב/ה שלך בידיים טובות. אתם לא מתארים לכם איזה כיף זה להגיע למקום כדי להשאיר את הכלב/ה לכמה ימים וברגע שהוא יוצא מהמכונית הוא רץ פנימה לחצר הפנסיון בשמחה, כאילו הגיע לקייטנה. אני לא יודעת אם חוקי הפורום מאפשרים להשאיר כאן מספרי טלפון, אבל נראה לי שבתור שירות לקהילה של הפורום הזה, זה פשוט מתבקש.
אז כמו שאמרתי, לפנסיון קוראים "חופשי", הוא נמצא בכפר יהושע ומנהלים אותו טל וקובי.
מספרי הטלפון שלהם: 04-9832985, או 054-4479950
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעת לי בדיוק בזמן
הדס26/07/2009הי הדס
הסיפור שלך הגיע אלי בדיוק בזמן הנכון, רגע לפני שאנו נוסעים ותקועים ללא פתרון לכלבה שלנו שבד"כ היינו משאירים אותה אצל חברים וזה אחרי כמה נסיונות ממש כאובים בפנסיונים בסביבה שלנו (חיפה). אני ממש יודעת על הצביטה בלב שאת מדברת עליה כשמשאירים את הכלב בפנסיון ורואים את העיניים העצובות שלו מבלי יכולת להסביר לו שנחזור עוד כמה ימים... אני ממש לא מסוגלת לעמוד בזה ומשאירה לבעלי את המטלה הזו. לכן אני כל כך שמחה על ההמלצה שלך ונראה לי שנעשה היום טיול לכפר יהושע לראות ולהתרשם מהפנסיון הזה. אני מבטיחה לדווח על מה שנמצא שם.
תודה, יוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על השיתוף והאינפורמציה
יוכי26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדס26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)