גור כלבים וחתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור כלבים וחתול
    מעיין
    19/08/2009

יש לנו גור בין חודשיים וחצי בבית..
    היום הייה לנו מקרה חרום עם הגור, הוא קיבל מכה ושלחתי את אחי הקטן למרפאה הוטרינרית בדחיפות שיבדקו שם אם הוא בסדר.
    כשאחי חזר הוא סיפר לי שהאישה שבדקה את הכלב לא הייתה רופאה והיא אמרה שהרופא צריך להגיע עוד מעט ובדקה את הכלב על משטח שעליו הייה מונח לידה גם חתול. הם היו קרובים מאוד
    שאלתי את אחי אם החתול נשך את הגור והוא אמר שהוא חושב שלא, אבל אני דואגת שמא החתול בכל זאת נגע בגור שלנו או נשך אותו ועלול חלילה להדביק אותו בכלבת. האם וא הייה יכול להדבק?
    יש לציין שהגור הין חודשיים וחצי ועוד לא עבר את החיסון לכלבת, הוא נושך אותנו ומלקק בזמן המשחק ואני מאוד דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור כלבים וחתול

הוספת תגובה

• גור כלבים

ד''ר סמדר טל
    19/08/2009

סביר להניח שכלבכם לא נדבק בכלבת. האם ראיתם עליו סימן כלשהו של נשיכה? אם הוא היה ננשך על ידי החתול סביר להניח שהייתם רואים סימצן או אזור שהיה כואב לו. כמו כן, אני מניחה שאם היה חשש כי חתול זה נגוע בכלבת העובדת במרפאה לא היתה לוקחת את הסיכון ושמה את כלבכם לידו. אם הינך מאוד מודאגת את יכולה להתקשר מחר למרפאה ולשאול מה היה לחתול.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו