מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובות שונות לאוכל של כלבים!!ליאל20/08/2009
שלום רב.
כלבתי היא כלבת טרייר מעורבת בת חמש בערך.נמרצת וערנית מאוד!!!
אני חוששת שהיא לא מגיבה טוב לאוכל יבש של כלבים בגלל הסיבות הללו:
לפני כ-3 שבועות קנינו לה אוכל של שופרסל אשר ככל הנראה גרם לה להקאות ולעדישות.
לאחר מכן קנינו לה אוכל דוגלי שגם מימנו היו אותם תוצאות.
אז התחלנו לתת לה אוכל הכולל:
ביצה , לחם, חלב,גבינה,טונה, מיץ בשר,עגבניה........
לכמה ימים כדי לראות אם ההקאות וכל מה שסובב אותן נובעות מהאוכל.
מהרגע שהתחלנו לתת לה את האוכל שמפורט למעלה חל שיפור במצבה ,הפסיקו ההקאות לחלוטין,והכלבה התחילה שוב לשחק ....
אז חשבנו שאולי היא לא לועסת את האוכל כראוי אז הרטבנו את האוכל אם קצת מים ולאחר שאכלה אותו שוב הרגישה ברע.
לכן אני שואלת אתכן האם יכול להיות שהכלבה שלי רגישה למרכיב באוכל היבש.
והאם אני יכולה לתת לה אוכל אחר שאני אכין? אם כן מה המרכיבים של האוכל שאני אצטרך להכין?כמה פעמים ביום לתת את האוכל?האם המרכיבים הללו יכילו את כל אבות המזון שכלבתי זקוקה לו?האם יש לכן עצה אחרת לפתרון?
בתודה ליאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון ביתי
ד''ר קרן פרץ26/08/2009לא מומלץ להאכיל את כלבתך רק במזון ביתי מאחר והוא לא מכיל את כל הדברים שהיא צריכה. ישנם מרשמים מאוד ספציפים כיצד להאכיל בעלי חיים במזון ביתי אך חשוב מאוד ללכת לפי המרשם ולהשתמש בכל הרכיבים על מנת להגיע למזון מאוזן ומלא. לתת לה לאכול פשוט שאריות של מזון שלכם עלול לפגוע בה בטווח הארוך ולכן אינני ממליצה על כך.
לגבי ההקאות שלה בעקבות המזון היבש כפי שאת מתארת, יתכן שמזון זה לא היה מספיק איכותי עבורה. אני ממליצה להתייעץ עם הוטרינר שלכם שיוכל להמליץ לכם על מזון מאוזן ומלא אשר יתאים לה. תקחו בחשבון שככל שתאכילו אותה יותר זמן במזון ביתי יהיה קשה להחזיר אותה חזרה למזון יבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)