מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות גופניתיסמין21/08/2009
היי.
יש לי כלב רועה גרמני מעורב עם מלינואה בן שנה וחצי עוד מעט, ובאמת שאני נותנת בשבילו את הכל..הבעיה היחידה שמציקה לי מאוד זה העובדה שפשוט אין לי זמן להוציא אותו החוצה. אני עובדת ביום ולומדת בערב ואני מוציאה אותו ל10 דקות בבוקר ו10 דקות בערב.האחים שלי לא גרים בבית ואני היחידה שיכולה להוציא אותו החוצה.זה פשוט מעציב אותי שזו הסיבה בגללה אצטרך למסור אותו..
אז רציתי לדעת מהו הנזק שעלול להיגרם במידה וכל היום הוא נמצא בבית ללא פעילות גופנית? אני משאירה לו צעצועים אבל זה בטח לא מספיק..אני פוחדת כי אמרו לי שגם ככה לגזעים האלה יש בעיות במפרקים ובעמוד השדרה..אנא תרגיעי אותי שזה לא נורא כ"כ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית
ד''ר קרן פרץ26/08/2009לגזע כזה טיול פעמיים ביום לא מספיק, הכלב צריך גם להוציא אנרגיה ולא רק לעשותצרכים בטיול. במידה ואין לך אפשרות להוציא אותו עוד פעם כדאי לנסות לברר על אופציה של doggy walker , מישהו שיגיע אליך פעם ביום להוציא אותו תמורת תשלום. כמו כן תנסי אולי להאריך קצת את אחד הטיולים שאת עושה עימו.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)