בעית התרוממות ראשונית לכלב בן 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית התרוממות ראשונית לכלב בן 13
    רמי
    22/08/2009

יש לי כלב זאב בן 13 ששוקל 23 ק"ג ,לאחרונה הוא התקשה לקום . החלפתי לו לאחרונה מזון מדוגלי לרויאל קנין מנצור וכן אני נותן לן כבר חודשיים אבקת היפזמין , וכן כחודש הוא מטופל על ידי כדורים : פרדניזון 20 מ"ג כל יום וכן פמוטידין 20 מ"ג כל יום . מאז הטיפול חל שיפור גדול במצבו .

שאלתי , האם זהו טיפול מומלץ ?
    האם רצוי להמשיך כך עוד הרבה זמן או שזה עודף טיפול ?

בתודה מראש

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מינוני תרופות

ד''ר סמדר טל
    26/08/2009

אני שמחה לשמוע שיש שיפור במצבו של כלבך. אינני יודעת מה בדיוק הבעיה אותה איבחן הוטרינר ולכן אינני יכולה להמליץ על טיפול כזה או אחר.
    התרופות אשר כלבך מקבל הינם סטרואידים (פרדניזון) ומגיני מערכת עיכול (פמוטדין) עקב השימוש הממושךבסטרואידים. כנראה שהשילוב בין השינוי המזוני והטיפול התרופתי מקל עליו. כדאי להיוועץ עם הוטרינר אשר איבחן את כלבך והמליץ על הטיפול הנ"ל. אתה יכול לשאול אותו האם ניתן אולי להוריד את מינון התרופות אשר נתן או אולי להחליף לסוג אחר של תרופות. בכל מקרה לא כדאי לעשות הפסקה פתאומית בטיפול או לעשות שינויים מבלי להתייעץ עם הוטרינר שלך.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו