חתולה לחוץ לארץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה לחוץ לארץ
    מרינה
    30/08/2009

שלום רב,
    יש לי חתולה בריטית אפורה,היא דיי מבוגרת בת 5-6 בערך, עם תעודות.
    אני עוברת לגור בדרום אפריקה והייתי רוצה לדעת מה אני אמורה לעשות,כי אני רוצה לקחת את החתולה איתי.
    האם אני צריכה להוציא איזשהו אישור,מסמך,או שאני מגיעה איתה לשדה ועושה הכול במקום?
    תודה רבה,
    מרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולה לחוץ לארץ

הוספת תגובה

• חתולה לחוץ לארץ

ד''ר קרן פרץ
    12/09/2009

מרינה שלום, במקרה של העברת חתול לחוץ לארץ את צריכה להתארגן מבעוד מועד ולא לחכות לררגע האחרון.
    ראשית את צריכה לברר עם חברת התעופה שלך מה מקובל מבחינתם לגבי העברת בעלי חיים, לכל חברה יש דרישות שונות ולכן יש לברר זאת איתם.
    לגבי הדרישות בכניסה לדרום אפריקה -את צריכה לברר עם השירותים הוטרינריים מה המדינה דורשת לגבי החתול מבחינת חיסונים. יתכן והם דורשים חיסון כלבת, שבב וכו' ויש לבדוק זאת מראש. כמו כן, ישנן מדינות אשר מחייבות כניסה של בעל החיים להסגר לתקופה מסוימת, לכן יש לבדוק האם בדרם אפריקה ישנה דרישה שכזו.
    בכל מקרה ברגע שאתן מגיעות לדרום אפריקה לביתכן החדש, כדאי להביא עימך לתקופה הראשונה את המזון שהיא רגילה לאכול. בנוסף כדאי להשאיר אותה בשלב ראשון בחדר אחד בבית, עם כלי האוכל וארגז החול שלה. ולאט לאט בצורה הדרגתית לפתוח לה את כל הבית. בצורה זו היא תוכל להיסתגל בצורה הדרגתית למעבר ולבית החדש.
    בהצלחה ומעבר קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו