מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתולה לחוץ לארץמרינה30/08/2009
שלום רב,
יש לי חתולה בריטית אפורה,היא דיי מבוגרת בת 5-6 בערך, עם תעודות.
אני עוברת לגור בדרום אפריקה והייתי רוצה לדעת מה אני אמורה לעשות,כי אני רוצה לקחת את החתולה איתי.
האם אני צריכה להוציא איזשהו אישור,מסמך,או שאני מגיעה איתה לשדה ועושה הכול במקום?
תודה רבה,
מרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולה לחוץ לארץ
ד''ר קרן פרץ12/09/2009מרינה שלום, במקרה של העברת חתול לחוץ לארץ את צריכה להתארגן מבעוד מועד ולא לחכות לררגע האחרון.
ראשית את צריכה לברר עם חברת התעופה שלך מה מקובל מבחינתם לגבי העברת בעלי חיים, לכל חברה יש דרישות שונות ולכן יש לברר זאת איתם.
לגבי הדרישות בכניסה לדרום אפריקה -את צריכה לברר עם השירותים הוטרינריים מה המדינה דורשת לגבי החתול מבחינת חיסונים. יתכן והם דורשים חיסון כלבת, שבב וכו' ויש לבדוק זאת מראש. כמו כן, ישנן מדינות אשר מחייבות כניסה של בעל החיים להסגר לתקופה מסוימת, לכן יש לבדוק האם בדרם אפריקה ישנה דרישה שכזו.
בכל מקרה ברגע שאתן מגיעות לדרום אפריקה לביתכן החדש, כדאי להביא עימך לתקופה הראשונה את המזון שהיא רגילה לאכול. בנוסף כדאי להשאיר אותה בשלב ראשון בחדר אחד בבית, עם כלי האוכל וארגז החול שלה. ולאט לאט בצורה הדרגתית לפתוח לה את כל הבית. בצורה זו היא תוכל להיסתגל בצורה הדרגתית למעבר ולבית החדש.
בהצלחה ומעבר קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)