דלקת שתן חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שתן חוזרת
    גלי
    07/09/2009

שלום,

יש לי כלבת גולדן בת חצי שנה. מגיל שלושה חודשים היא עם דלקת שתן , כל פעם שמפסיקים לה את האנטיביוטיקה כעבור שלושה ימים הדלקת חוזרת.
    עשו לה בדיקת דם וUS ולא מצאו כלום.
    אני ממש מיואשת, היא כבר שלושה חודשים על אנטיביוטיקה, ברגע שאני מפסיקה היא מיד מתחילה להשתין בבית
    יש לי הרגשה שכשהיא עושה פיפי, היא יושבת מאוד נמוך ותמיד כולה מלוכלכת, נראה לך שהיא לא יודעת איך לשבת ובגלל זה המקום כולו מלוכלך ומתמלא חיידקים.
    הוטרינר לי אמר שכנראה אחרי שנעקר אותה הכל יסתדר, מה דעתך?

תודה רבה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת שתן חוזרת

הוספת תגובה

• המשך דלקת שתן חוזרת

גלי
    07/09/2009

רציתי לשאול בנוסף אם יש תופעה של זרם שתן חוזר אצל כלבים כמו אצל ילדים

תודה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת שתן חוזרת

ד''ר סמדר טל
    12/09/2009

שלום גלי, אכן נשמע לא פשוט.
    ציינת שעשיתם לה בדיקת דם ואולטראסאונד והכל היה תקין. האם באולטראסאונד הדגימו את הכליות ואת כל שאר חלקי מערכת השתן? אם ישנו חשד בבעיה מבנית אולי כדאי לבצע צילום ניגודי של מערכת השתן על מנת לראות שכל חלקי המערכת בנויים כמו שצריך. בנוסף ניתן לשלוח דגימה מהשתן לבדיקה במעבדה של תרבית ורגישות. בבדיקה זו מגדלים את החיידקים הגורמים לדלקת ומתאימים להם את האנטיביוטיקה הספציפית לה הם רגישים. אולי סוג האנטיביוטיקה אשר אתם משתמשים אינו מתאים לסוג החידקים שיש אצלה.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו