גידול באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול באשכים
    אור
    16/09/2009

בוקר טוב,
    הכלב שלי פינצר בן 15 לפני חודש חודשיים שמנו לב שאשכך אחד גדול מהשני פנינו ולוטרינר ונאמר לנו שיש לו גידול והמליץ על ניתוח
    השאלה שלי היא האם לקחת את הניתוח ולנתח אותו מכיוון שיכול להיווצר שהוא לא יעמוד בזה או משהו ?? האם הוא יכול לחיות אם זה עוד זמן או שכדאי לנתח ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול באשכים

הוספת תגובה

• גידול באשכים

ד''ר סמדר טל
    20/09/2009

גידול באשכים עלול להיות מצב מסוכן לכלב ולכן ההמלצה היא לסרס אותו ולהוציא את הגידול החוצה. אני מבינה את החשש מהניתוח בכלב מבוגר אך בשביל זה יש לנקוט בכל אמצעי הזהירות האפשריים. יש לבצע בדיקת דם מלאה לפני הניתוח על מנת לוודא שהכלב לא אנמי, שאין סכנה לדימומים ושתפקודי הכבד והכליות שלו תקינים. כמו כן מומלץ לבצע את ההרדמה עם מכונת הרדמה והרדמה בגז. חשוב שהכלב יקבל נוזלים לאורך ההרדמה ובמהלך ההתאוששות. כל האמצעים נועדו על מנת למזער את הסיכונים הקיימים בהרדמה, בכל זאת בכל הרדמה ישנם סיכונים אך גידול באשך גם כן עלול להיות מסוכן.
    בהצלה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו