מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאור20/09/2009
היי
יש לי כלבה קטנה מעורבת בת 10 תקופה שיש לה ריח נוראי בפה המליצו לי לנקות לה את השיניים עם אלכוהול 3% אך זה לא עזר בדקתי השבוע את השיניים וניראה שהן מתנדנדות הכוונה לקידמיות העליוניות.והיא בוכה כאשר נוגעת ולא לדבר על הריח.אבלללל השאלה שלי היא שהכלבה אצלי מגיל חודש וכרגע איני יכולה לקחת אותה לוטרינר כי אני אם חד הורית לילדה עם נכות ומשכורת 1 וממש אין לי את הכסף ללכת לוטרינר .והכלבה סובלת ואני איתה.והשאלה שלי בעצם האם יש מרפאות שמטפלות במקרים כאלו בחינם??? אני נואשת ולא יודעת מה לעשות אני אוהבת את הכלבה אך כרגע המצב קשה מאוד.אני גרה בהרצליה
הרבה תודות ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שיניים
ד''ר קרן פרץ23/09/2009שלום אור, צר לי לשמוע על המצוקה שלכן. כיצד הכלבה מצליחה לאכול? האם כאבי השיניים לא מקשים על האכילה? לצערי במקרים רבים אין פיתרון אחר מלבד ניקוי שיניים ולעיתים אף עקירות. כפי שאני מניחה שאת יודעת המצברק יחמיר אם לא יטופל. את יכולה לנסות לפנות אולי לעמותות למיניהם ולראות אם אפשר לעזור לכן. כמו כן פיתרון של תשלום בתשלומים אולי גם כן אופציונלי.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)